Wes Anderson strikt nu alweer twee toppers voor zijn volgende project

Hij heeft net pas goed en wel 'The French Dispatch' af maar wil meteen weer verder!

Regisseur Wes Anderson zit niet bepaald stil. Zijn nieuwste film, The French Dispatch, is nog maar net in wereldpremière gegaan tijdens het Cannes Film Festival en toch is hij alweer bezig met een volgend project. Hij heeft daar zelfs nu alweer twee grote namen voor weten te strikken.

Al eerder tekende Tilda Swinton voor een van de hoofdrollen en nu heeft ook Bill Murray toegezegd aan het vooralsnog naamloze project. Het enige wat tot nu toe bekend is is dat de opnames grotendeels in Spanje plaats zullen vinden.

Alweer
Heel erg gek is het niet dat Murray opnieuw de handen in elkaar slaat met de geliefde regisseur. De twee werkten in het verleden maar liefst al samen aan 8 films, waaronder de sterk onthaalde Fantastic Mr. Fox, Moonrise Kingdom en The Grand Budapest Hotel.

Voordat het zover is komt dus nog eerst The French Dispatch uit. De film heeft de nodige vertraging opgelopen i.v.m. de coronacrisis, maar zal dan eindelijk te zien zijn in oktober.

De ongelofelijke cast bestaat o.a. uit Frances McDormand, Timothée Chalamet, Benicio Del Toro, Jeffrey Wright, Adrien Brody, Léa Seydoux, Tilda Swinton, Mathieu Amalric, Lyna Khoudri, Stephen Park, Elisabeth Moss, Saoirse Ronan, Owen Wilson, Kate Winslet, Christoph Waltz, Jason Schwartzman, Henry Winkler én natuurlijk Bill Murray.

NieuwsFilm

meest populair