Amber Heard is hard aan het trainen voor 'Aquaman'-vervolg in dit filmpje

Amber Heard is hard aan het trainen voor 'Aquaman'-vervolg in dit filmpje

De actrice keert (toch) terug als prinses Mera.

Niet iedereen is het er mee eens dat Amber Heard terugkeert voor een nieuw Aquaman-avontuur. Na haar moeilijke scheiding en juridische 'gevechten' met Johnny Depp komt de acteur nog maar lastig aan de bak, maar de actrice gaat gewoon door. Dat laat ze opnieuw zien met het onderstaande videootje.

Heard keert namelijk gewoon terug als prinses Mera voor Aquaman and the Lost Kingdom. Ondanks het feit dat de film niet door iedereen even goed werd onthaald, was het wel een gigantisch box-office succes. Aquaman werd namelijk de eerste DC-film die de magische grens van 1 miljard dollar wist te halen. Niet zo heel gek dus dat hier ook een vervolg op komt.

Workout
Natuurlijk moet hoofdrolspeler Jason Momoa er gigantisch stevig uitzien, maar ook Heard zelf is flink aan het trainen. Nu deelde ze weer een acrobatisch workout-videootje op haar Twitter-pagina. Deze is hieronder te zien.



De opnames van de film begonnen eerder deze maand. Als alles goed gaat zal de superheldenfilm van regisseur James Wan eind 2022 te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair