Netflix legt de opnames van weer een project stil wegens corona

Netflix legt de opnames van weer een project stil wegens corona

De opnames van de Matilda-musical zijn stilgelegd.

Netflix heeft de opnames van zijn musicalverfilming Matilda voor een deel stil moeten leggen. Afgelopen zondag bleek dat bij de first unit een coronabesmetting was.

Daarmee krijgt Netflix wederom een tegenslag te verwerken. Een dag eerder besloot men de opnames van het tweede seizoen van Bridgerton voor onbepaalde tijd stil te leggen, nadat er twee mensen corona bleken te hebben op de filmset. Precies om die reden liggen nu ook de opnames van Matilda stil, naar verluidt mogelijk tegen de tien dagen.

Het verhaal
De film Matilda draait om een jong meisje dat haar krachten gebruikt om haar pestkoppen aan te pakken en zichzelf en haar vrienden te beschermen. Onder de pestkoppen bevinden zich ook haar vreselijke ouders en de wrede baas van haar school.

Dat bemoeilijkt de zaak heel erg voor het jonge meisje, dat tegelijk niet van opgeven weet en dus door gaat. In de film speelt Alisha Wier de rol van Matilda. Regie is in handen van Matthew Warchus, die al eens over het project vertelde:

"Matilda zal een verbeeldingsrijke en verfrissende hervertelling van de prijswinnende musical Matilda worden, met getalenteerde jonge nieuwkomers naast gevestigde sterren. Ik kijk ernaar uit om dit geliefde en krachtige verhaal naar een nieuwe generatie fans van over heel de wereld te brengen."

NieuwsFilm

meest populair