'Space Jam'-fans zijn kritisch over ontbreken van dit personage in 'A New Legacy'

'Space Jam'-fans zijn kritisch over ontbreken van dit personage in 'A New Legacy'

Niet iedereen is blij met de zelfcensuur van Warner Bros.

Het is niet duidelijk wie precies alle cameo's bedacht die we in Space Jam: A New Legacy kunnen zien. Naast hoofdrolspeler LeBron James, zit de film vol met cameo's van bekenden en mediafiguren.

Daar zaten heel wat opmerkelijke momenten tussen. Zo zagen we de seksueel onderdrukte nonnen voorbij komen uit The Devils uit 1971. En kwamen de Droogs - die vrouwen verkrachtten en vermoordden - in A Clockwork Orange ook voorbij.

Forse kritiek
Fans zijn nu behoorlijk kritisch op precies die keuzes. Want naast al die bekende figuren, spelen ook de Looney Tunes een grote rol in de film. En iemand die ontbreekt is Pepé le Pew, die volgens Warner Bros. mogelijk gezien zou kunnen worden als een racistisch personage.

Daar reageren fans dan ook op, die vinden dat er heel wat minder opmerkelijke keuzes gemaakt hadden kunnen en mogen worden:



Space Jam: A New Legacy is een bijzonder experiment, dat amusant is om te kijken, maar ook heel erg overkomt als een advertentie voor alle verschillende films en series die Warner Bros. gemaakt heeft de afgelopen jaren.

NieuwsFilm

meest populair