Reynolds, Gadot en Johnson samen op foto duurste Netflix-film aller tijden 'Red Notice'

Reynolds, Gadot en Johnson samen op foto duurste Netflix-film aller tijden 'Red Notice'

De 'Deadpool'-ster deelt weer eens een kiekje op sociale media.

Netflix gaat met Red Notice 'all out'. De streaminggigant heeft namelijk een gigantisch budget voor de film, waarin meerdere grote sterren te zien zullen zijn. Een van de hoofdrolspelers, Ryan Reynolds, deelt nu een kiekje.

Op de onderstaande foto is de Deadpool-ster te zien naast Gal Gadot en Dwayne Johnson. Laatstgenoemde liet recentelijk nog weten dat Netflix maar liefst 200 miljoen dollar uitgeeft aan het project. Red Notice is dan ook de grootste investering van de streamingdienst ooit.

Hiermee overtreft de film dus o.a. Martin Scorsese's The Irishman ($160 miljoen dollar) en het Michael Bay-vehikel 6 Underground ($150 miljoen dollar), eveneens met Reynolds.



Wat te verwachten
In de wereld van de internationale misdaad wordt door Interpol een wereldwijde waarschuwing uitgegeven om de meest gezochte personen ter wereld op te sporen en te vangen. Dit brengt 's werelds grootste jager (Johnson) samen met 's werelds grootste kunstdief (Gadot) en 's werelds grootste oplichter (Reynolds).

De film van regisseur Rawson Marshall Thurber, o.a. bekend van andere Johnson films zoals Central Intelligence en Skyscraper, zal in november op Netflix te zien zijn

NieuwsFilm

meest populair