Algemeen

Reynolds, Gadot en Johnson samen op foto duurste Netflix-film aller tijden 'Red Notice'

De 'Deadpool'-ster deelt weer eens een kiekje op sociale media.

door Wouter Drummen om 13:47 in Algemeen
Netflix gaat met Red Notice 'all out'. De streaminggigant heeft namelijk een gigantisch budget voor de film, waarin meerdere grote sterren te zien zullen zijn. Een van de hoofdrolspelers, Ryan Reynolds, deelt nu een kiekje.

Op de onderstaande foto is de Deadpool-ster te zien naast Gal Gadot en Dwayne Johnson. Laatstgenoemde liet recentelijk nog weten dat Netflix maar liefst 200 miljoen dollar uitgeeft aan het project. Red Notice is dan ook de grootste investering van de streamingdienst ooit.

Hiermee overtreft de film dus o.a. Martin Scorsese's The Irishman ($160 miljoen dollar) en het Michael Bay-vehikel 6 Underground ($150 miljoen dollar), eveneens met Reynolds.Wat te verwachten
In de wereld van de internationale misdaad wordt door Interpol een wereldwijde waarschuwing uitgegeven om de meest gezochte personen ter wereld op te sporen en te vangen. Dit brengt 's werelds grootste jager (Johnson) samen met 's werelds grootste kunstdief (Gadot) en 's werelds grootste oplichter (Reynolds).

De film van regisseur Rawson Marshall Thurber, o.a. bekend van andere Johnson films zoals Central Intelligence en Skyscraper, zal in november op Netflix te zien zijn

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Wilde Gal Gadot deze foto wel laten maken, bedoel, kijk naar die blote benen, borsten die nogal uitkomen!!

Seksistisch!

Goku32

Avatar

Hahahaha sunspot,
Maar ik ben benieuwd wat voor film het word. 200 miljoen is echt sick. Dan moet het wel een top film worden hahahahaha

Judge

Avatar

Aller tijden... Welk gevoel roept dat bij je op? Je gaat denken aan een periode van meer dan een eeuw. Maar de eerste Netflix film is uit 2015!!! Man, wat is dit toch tenenkrommend.

And...Action

Avatar

Snap ik ook niets van. De term "Aller tijden" net als "ooit" impliceert dat het ook niet in de toekomst te overtroeven is. Je ziet het ook terugkomen op nieuwssites. Waarom ze niet schrijven "tot nu toe" is me een raadsel.

kokosnoot

Avatar

Lol sunspot..ze wilden (Netflixteam) eerst haar borsten en benen afhakken voor de foto maar dan zou het Echt de aller duurste Netflix film ooit worden. Daar vroeg ze teveel geld voor!

NieuwsFilm

meest populair