'Red Notice' van Netflix heeft een prijskaartje waar je 'u' tegen zegt

'Red Notice' van Netflix heeft een prijskaartje waar je 'u' tegen zegt

Men heeft kennelijk erg veel vertrouwen in het project...

Spierbundel Dwayne Johnson houdt ervan om zijn fans lekker te maken op social media. Van Black Adam tot Jungle Cruise, maar vandaag is Red Notice aan de beurt.

Allereerst laat The Rock weten dat de actiecomedy van Netflix, met ook Gal Gadot en Ryan Reynolds in de hoofdrol, "de grootste investering van de streamingdienst ooit is" met een budget van maar liefst $200 miljoen dollar.


Dit overtreft de gerapporteerde budgetten van Martin Scorsese's The Irishman ($160 miljoen dollar), Bright met Will Smith ($90 miljoen dollar) en het Michael Bay-vehikel 6 Underground ($150 miljoen dollar), eveneens met Reynolds.

Nieuws van verschijning
Johnson gaf vervolgens een hint door een "grote aankondiging te doen van een releasedatum die zeer binnenkort komt", gevolgd door de hashtag #holidays2021.

In de wereld van de internationale misdaad wordt door Interpol een wereldwijde waarschuwing uitgegeven om de meest gezochte personen ter wereld op te sporen en te vangen. Dit brengt 's werelds grootste jager (Johnson) samen met 's werelds grootste kunstdief (Gadot) en 's werelds grootste oplichter (Deadpool-ster Reynolds).

NieuwsFilm

meest populair