Algemeen

'Red Notice' van Netflix heeft een prijskaartje waar je 'u' tegen zegt

Men heeft kennelijk erg veel vertrouwen in het project...

door Arjen Rooseboom om 13:25 in Algemeen
Spierbundel Dwayne Johnson houdt ervan om zijn fans lekker te maken op social media. Van Black Adam tot Jungle Cruise, maar vandaag is Red Notice aan de beurt.

Allereerst laat The Rock weten dat de actiecomedy van Netflix, met ook Gal Gadot en Ryan Reynolds in de hoofdrol, "de grootste investering van de streamingdienst ooit is" met een budget van maar liefst $200 miljoen dollar.


Dit overtreft de gerapporteerde budgetten van Martin Scorsese's The Irishman ($160 miljoen dollar), Bright met Will Smith ($90 miljoen dollar) en het Michael Bay-vehikel 6 Underground ($150 miljoen dollar), eveneens met Reynolds.

Nieuws van verschijning
Johnson gaf vervolgens een hint door een "grote aankondiging te doen van een releasedatum die zeer binnenkort komt", gevolgd door de hashtag #holidays2021.

In de wereld van de internationale misdaad wordt door Interpol een wereldwijde waarschuwing uitgegeven om de meest gezochte personen ter wereld op te sporen en te vangen. Dit brengt 's werelds grootste jager (Johnson) samen met 's werelds grootste kunstdief (Gadot) en 's werelds grootste oplichter (Deadpool-ster Reynolds).

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pascal08

Avatar

Hij geeft ook gelijk eigenlijk aan in de tweede alinea dat hun eigenlijk de reden zijn dat het budget zo hoog is, en dat ze hun uiterste best gaan doen hiervoor...
dat is wat ik lees in ieder geval ;)

kokosnoot

Avatar

Als Netflix nu eens pretenties los laat bij eigen films en gewoon voor een leuk, vermakelijk plot gaat. Hoop dat dit zo iets wordt. Zombie film was ook zeker vermakelijk.

Decepticon

Avatar

Oh ik dacht dat The Irishman al $250 miljoen was. En Knives Out 2 ook, of was het $400 miljoen voor Knives Out 2&3?
Ik vind het echt helemaal nergens op slaan wat Netflix uitgeeft. Of is dit inclusief marketingkosten?

Jeroenevertp

Avatar

Jupiter's Legacy was toch ook 200M ?
Dat noemen ze zeker niet uit schaamte

NieuwsFilm

meest populair