Marvel-film 'Eternals' laat veel van deze superkrachten zien

Marvel-film 'Eternals' laat veel van deze superkrachten zien

De derde MCU-film krijgt de nodige stralende ogen.

Even geleden zagen we al de teaser trailer voor Eternals, de derde van vier Marvel Cinematic Universe-films in 2021. In die film krijgen we enkel nieuwe Marvel-helden te zien en één daarvan is Ikaris van Richard Madden.

De Britse acteur speelt daarmee ook gelijk één van de belangrijkste en sterkste Eternals. In gesprek met GQ vertelde Madden, bekend uit onder meer Rocketman en Bastille Day, dat de Marvel-film een "liefdesverhaal door de eeuwen heen" laat zien tussen Sersi van actrice Gemma Chan en zijn Ikaris.

Dit neemt niet weg dat er heel wat superkrachten te zien zullen zijn en deze zagen we al kort in de recente teaser trailer. Madden gaf aan dat we ook de nodige laserogen te zien krijgen.

Laserogen in Eternals
"Er zijn veel laserogen te zien, en dat soort dingen," zei de acteur tegen GQ, "Ook ik heb laserogen". Ondanks dat we heel wat oplichtende ogen zagen in de franchise, zagen we tot op heden nog geen laserogen in het Marvel Cinematic Universe.

Eternals van Oscarwinnares Chloé Zhao staat gepland voor begin november dit jaar. Eerst krijgen we nog Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings in september.



NieuwsFilm

meest populair