Video

Trailer 'The Last Duel' met riddergevecht tussen Matt Damon en Adam Driver

En ook met Jodie Comer en Ben Affleck.

door Bram de Groot om 11:27 in Video
Over een paar maandjes verschijnt er weer een nieuwe film van Ridley Scott in de bioscopen. Na Alien: Covenant en All the Money in the World, allebei uit 2017, komt de regisseur nu met de historische actiefilm The Last Duel, vol grote namen.

In The Last Duel gaan we terug naar het Frankrijk in de 14e eeuw. De ridder Jean de Carrouges keert terug van een militaire expeditie en hoort van zijn vrouw dat zij verkracht is. Zij wijst een oude vriend van de ridder als dader aan.

Deze schildknaap beweert echter dat hij onschuldig is. De vrienden voeren een duel om de waarheid: het Carrouges-Legris duel, het laatste gerechtelijke duel in Frankrijk.

Trailer voor The Last Duel
In de historische film zien we rollen voor enkele grote namen, met onder meer Adam Driver, Matt Damon, Jodie Comer en Ben Affleck. Op dit moment staat The Last Duel gepland voor 14 oktober.


House of Gucci van Scott al in november
Van regisseur Scott verschijnt in november dit jaar overigens ook nog House of Gucci met namen als Salma Hayek, Jared Leto, Al Pacino, Adam Driver, Camille Cottin, Jeremy Irons, Jack Huston en Lady Gaga. Hieronder de poster voor The Last Duel.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Maac

Avatar

Het goatee-gehalte is in ieder geval next level.

MRdeWolf

Avatar

@Maac: ja idd Smiley face

NieuwsFilm

meest populair