Een van deze 3 actrices moet 'Batgirl' gaan spelen

Een van deze 3 actrices moet 'Batgirl' gaan spelen

Warner Bros. werkt aan de Batgirl solofilm.

Alweer even geleden werd duidelijk dat het Belgische duo Bilall Fallah en Adil El Arbi, bekend van Bad Boys for Life, aan de slag gaan met de solofilm rond het DC-personage Batgirl.

Volgens Deadline is de studio nu gestart met de zoektocht naar de actrice die de rol moet gaan spelen en volgens het doorgaans betrouwbare Deadline zouden ze onder meer zijn uitgekomen bij drie actrices.

Dit zijn Isabela Merced (Dora and the Lost City of Gold), Zoey Deutch (Zombieland: Double Tap) en Leslie Grace (In the Heights). Een van de drie actrices zou dus zomaar de rol van Barbara Gordon, de dochter van Commissioner Gordon, kunnen gaan spelen. Ook Haley Lu Richardson (Five Feet Apart) zou in beeld zijn geweest.

Batgirl direct naar HBO Max
Overigens gaat de film Batgirl rechtstreeks naar streaming, evenals de de solofilm Zatanna. Het script voor Batgirl is geschreven door Christina Hodson (Birds of Prey, Bumblebee) nadat The Avengers-regisseur Joss Whedon bij het project vertrok na het Justice League debacle.

Een verschijningsdatum voor Batgirl is er nog niet en het is ook nog niet duidelijk of de film onderdeel gaat uitmaken van het grote filmuniversum DC Extended Universe.



NieuwsFilm

meest populair