Algemeen

Een van deze 3 actrices moet 'Batgirl' gaan spelen

Warner Bros. werkt aan de Batgirl solofilm.

door Bram de Groot om 12:56 in Algemeen
Alweer even geleden werd duidelijk dat het Belgische duo Bilall Fallah en Adil El Arbi, bekend van Bad Boys for Life, aan de slag gaan met de solofilm rond het DC-personage Batgirl.

Volgens Deadline is de studio nu gestart met de zoektocht naar de actrice die de rol moet gaan spelen en volgens het doorgaans betrouwbare Deadline zouden ze onder meer zijn uitgekomen bij drie actrices.

Dit zijn Isabela Merced (Dora and the Lost City of Gold), Zoey Deutch (Zombieland: Double Tap) en Leslie Grace (In the Heights). Een van de drie actrices zou dus zomaar de rol van Barbara Gordon, de dochter van Commissioner Gordon, kunnen gaan spelen. Ook Haley Lu Richardson (Five Feet Apart) zou in beeld zijn geweest.

Batgirl direct naar HBO Max
Overigens gaat de film Batgirl rechtstreeks naar streaming, evenals de de solofilm Zatanna. Het script voor Batgirl is geschreven door Christina Hodson (Birds of Prey, Bumblebee) nadat The Avengers-regisseur Joss Whedon bij het project vertrok na het Justice League debacle.

Een verschijningsdatum voor Batgirl is er nog niet en het is ook nog niet duidelijk of de film onderdeel gaat uitmaken van het grote filmuniversum DC Extended Universe.15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

RogueWon

Avatar

Als ze onderdeel wordt van het DCEU is dan hoort ze wit te zijn. Als ze onderdeel wordt van de nieuwe Batman film, dan hoort ze zwart te zijn, want Commissioner Gordon in die film is zwart. Lekker duidelijk allemaal. Goed voor mekaar DC!

GreenHornet

Avatar

Witte actrices Komen zo zonder werk te zitten.

Rich Art

Avatar

Ik zie vier dames i.p.v. drie...

Master Of Films

Avatar

Barbara Gordon aka Batgirl aka Oracle is een roodharige. Maar het is in Hollywood heel normaal om minderheden (daar waar roodharige mensen ondervallen) niet te representeren. Ach ja waarom een echte roodharige actrice casten als je Amber Turd hebt die met een roodharige pruik rondloopt of dat Scarlett Johansson haar blonde haren verft. #Redwashing #ReheadsLivesMatters

Bigds9fan

Avatar

@MOF

Precies. Met Karen Giellon heb je een geweldige roodharige voor een heel gevarieerd portfolio.

Beyonder

Avatar

Er moeten tegenwoordig mensen van kleur in. Of ze nou kunnen acteren of niet is niet aan de orde.

STYD

Avatar

Echt funny as hell, niemand noemt ook maar een actrice die ze graag als Batgirl willen zien. Allemaal lopen zaniken en huilie huilie doen over huidskleur. Schaamteloos gewoon.

Ik zou zelf voor Isabela Merced gaan. Speelt de laatste in veel vermakelijke films.

RogueWon

Avatar

Sorry grootmeester STYD, ik zal volgende keer rekening houden met wat jij denkt hoe men op berichten moet reageren. Kan je voortaan bij elke artikel aangeven wat de parameters zijn? Die kan ik namelijk niet ruiken.

Master Of Films

Avatar

@RogueWon
Mijn advies:
Biedt namens alle blanken jouw excuus aan STYD.
Hanteert voortaan de leus "alles behalve wit". Dan komt het wel weer op alle pootjes goed terecht. En doorrrr.

STYD "niemand noemt ook maar een actrice die ze graag als Batgirl willen zien."
Ik heb idd niet een naam van een actrice genoemd. Dus bij deze. Karen Gillan als Barbara Gordon aka Batgirl.
Een echte roodharige.

Mochten mensen die vergeten zijn hoe Batgirl eruit ziet. Een leuke terugblik van Batman: The Animated Series. En vergeet Alicia Silverstone, want zij was Barbara Wilson als Batgirl Smiley face

MovieFan79

Avatar

Geen van drie.. Idd karen Gillan zou de rol van batgirl goed kunnen vertolken. Rosa salazar is ook wel een optie.. Verder geen idee..

David Mills

Avatar

@mof Sophia Lillis uit IT is ook een roodharige, misschien iets te jong maar dat is Isabela Merced ook. Ik vind haar qua uitstraling iets meer hebben dan Karen Gillan. Saoirse Ronan ( Lady Bird, Hanna) is ook een optie

Draven

Avatar

Rich Art "Ik zie vier dames i.p.v. drie... "


Misschien dat er één zich een man voelt of non-binair.

TwinsA

Avatar

Vierde zou ik al niet kiezen, een te scherp gezicht. De tweede of de derde. Nu hopen dat ze goed acteren .

Master Of Films

Avatar

@David Mills
Sophia Lillis ken ik niet, maar idd een echte roodharige.
Wat betreft Isabela Merced = Hair Color Dark Brown

NieuwsFilm

meest populair