Video

Trailer 'Jackass Forever' komt met onnozele stunts van Johnny Knoxville en Steve-O

Met opnieuw Johnny Knoxville en Steve-O.

door Bram de Groot om 13:28 in Video
In 2000 verscheen op de zender MTV de reality komedieserie Jackass waarin een stel malloten de gekste stunts en grappen uithaalden. Al in 2002 debuteerde de filmversie Jackass: The Movie in de bioscopen.

Nu is het tijd voor een zesde film in de reeks met de titel Jackass Forever en we zien daarin allerlei gekkigheid van onder meer Johnny Knoxville, Steve-O, Jason "Wee Man" Acuña, Chris Pontius en Dave England. Ook zijn er nieuwe namen en heel wat gastoptredens. Onder meer van Tony Hawk.

Eerste trailer voor Jackass Forever
In Jackass Forever gaan Johnny en het team nog verder dan ooit en dat kun je allemaal vanaf 21 oktober in de Nederlandse bioscoop gaan bekijken.


De synopsis voor Jackass Forever
Weer samen zijn met je beste vrienden, dat is net zo mooi als een perfect uitgevoerde trap in de ballen. De jongens van Jackass keren terug met opnieuw een hele lading hilarische, extreme, absurde en vaak levensgevaarlijke stunts. Hierbij krijgen zij hulp van een aantal interessante nieuwkomers. Hieronder ook een viertal posters voor de film.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Buzz

Avatar

Ja. Toch wel weer zin in.

milo007

Avatar

Spectaculaire posters

Master Of Films

Avatar

Ik zie regenboogkleuren op een van de posters. Eigenlijk D&I (diversiteit & inclusiviteit) erkenning in een Jackass film Smiley face

NieuwsFilm

meest populair