Regisseur 'Space Jam' kraakt 'A New Legacy' compleet af

Regisseur 'Space Jam' kraakt 'A New Legacy' compleet af

Ondanks hoge verwachten blijkt tweede Space Jam voor velen een tegenvaller.

Al jaren werd er gesproken op een vervolg op Space Jam uit 1996 van regisseur Joe Pytka en deze verscheen uiteindelijk deze maand in de bioscopen. Toch is niet iedereen blij met Space Jam: A New Legacy van Malcolm D. Lee (Soul Men).

De film werd sowieso al redelijk zwak ontvangen door de critici getuige de slechts 31 procent op Rotten Tomatoes, met een 4,80 / 10 als gemiddelde beoordeling. Nu haalt regisseur Joe Pytka ook uit naar de opvolger.

LeBron niet waardig genoeg
"Een oninteressante puinhoop" noemt Pytka de tweede film waarin LeBron James (More Than a Game) de hoofdrol speelt. Ook deze NBA-topspeler moet het ontgelden. "De waarheid is dat LeBron niet Michael is," verwijst Pytka naar het feit dat LeBron de rol zo'n beetje heeft overgenomen van de levende NBA-legende Michael Jordan.

Ook de bijrollen en de soundtrack van Space Jam: A New Legacy kunnen maar weinig goed doen bij Pytka. Ook is hij niet blij hoe Bugs Bunny wordt afgebeeld. "Dat breekt mijn hart. Hij ziet eruit als zo'n pluizige pop die je in een cadeauwinkel op een vliegveld koopt om aan je kind te nemen als je zakenreis te lang duurt."

Heb jij Space Jam: A New Legacy ondertussen al gezien? Ben jij het eens met het commentaar of heb jij je prima vermaakt met deze moderne Space Jam?



NieuwsFilm

meest populair