Compleet nieuwe trailer 'Dune'!

Compleet nieuwe trailer 'Dune'!

Binnenkort verschijnt dan eindelijk deze veelbelovende sci-fi film van Denis Villeneuve.

Eind maart is het dan eindelijk tijd voor ⊃∪∩⪽, een nieuwe verfilming van het gelijknamige boek van Frank Herbert. Nu hebben we een compleet nieuwe trailer voor de film.

Warner Bros. verfilmde met Dune een eerste deel van het boek en dat lijkt te voorspellen dat we sowieso ook een tweede deel gaan krijgen. Eerder werd duidelijk dat er één of twee vervolgen mogelijk zijn.

Compleet nieuwe trailer Dune
De afgelopen dagen zagen we al veertien personage posters en de meeste van de figuren zie je ook in onderstaande nieuwe trailer in actie komen. De sci-fi film van regisseur Denis Villeneuve (Blade Runner 2049, Enemy) werd recent verplaatst naar 22 oktober dit jaar. In de States verschijnt "Dune: Part One" ook gelijk op HBO Max.

Overigens vindt de officiële première anderhalve maand eerder plaats, op 3 september tijdens de 78e editie van het Filmfestival van Venetië.



De belangrijkste rol in de boekverfilming is voor Timothee Chalamet als Paul Atreides, de erfgenaam van het Huis Atreides. Hij staat op het punt om met zijn familie de planeet Caladan te verlaten voor Arrakis, een woestijnplaneet die ook bekend staat als Dune. Deze planeet is rijk aan de grondstof 'the spice'.

Note: De Nederlandse trailer meldt dat Dune hier toch op 16 september verschijnt. Het zou natuurlijk erg gaaf zijn als de release in september blijft staan in Nederland.



NieuwsFilm

meest populair