Video

Compleet nieuwe trailer 'Dune'!

Binnenkort verschijnt dan eindelijk deze veelbelovende sci-fi film van Denis Villeneuve.

door Bram de Groot om 15:43 in Video
Eind maart is het dan eindelijk tijd voor ⊃∪∩⪽, een nieuwe verfilming van het gelijknamige boek van Frank Herbert. Nu hebben we een compleet nieuwe trailer voor de film.

Warner Bros. verfilmde met Dune een eerste deel van het boek en dat lijkt te voorspellen dat we sowieso ook een tweede deel gaan krijgen. Eerder werd duidelijk dat er één of twee vervolgen mogelijk zijn.

Compleet nieuwe trailer Dune
De afgelopen dagen zagen we al veertien personage posters en de meeste van de figuren zie je ook in onderstaande nieuwe trailer in actie komen. De sci-fi film van regisseur Denis Villeneuve (Blade Runner 2049, Enemy) werd recent verplaatst naar 22 oktober dit jaar. In de States verschijnt "Dune: Part One" ook gelijk op HBO Max.

Overigens vindt de officiële première anderhalve maand eerder plaats, op 3 september tijdens de 78e editie van het Filmfestival van Venetië.De belangrijkste rol in de boekverfilming is voor Timothee Chalamet als Paul Atreides, de erfgenaam van het Huis Atreides. Hij staat op het punt om met zijn familie de planeet Caladan te verlaten voor Arrakis, een woestijnplaneet die ook bekend staat als Dune. Deze planeet is rijk aan de grondstof 'the spice'.

Note: De Nederlandse trailer meldt dat Dune hier toch op 16 september verschijnt. Het zou natuurlijk erg gaaf zijn als de release in september blijft staan in Nederland.11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Juvefan

Avatar

Dune stond een maand geleden al gepland voor 16 september in Nederland. Vreemd dat een filmnieuws website dat nu pas ontdekt.

Robbepost

Avatar

Lekker dan!!!
Eindelijk weer een topfilm!!!

Maac

Avatar

Een trailer van meer dan 3 minuten en nog heb je het gevoel dat je nog niets gezien hebt. Fantastisch.

De beste regisseur van deze tijd.

David Mills

Avatar

Man, dit ziet er toch goed uit, kan niet wachten

kidcassidy

Avatar

Ziet er enorm goed uit ja en de sfeer is al redelijk voelbaar! En je ziet gelukkig niet te veel nee. Kan niet wachten!!

Master Of Films

Avatar

Ik hoop ook dat onze Filmtotaal vriend Gyros regime deze film kan aanraden. Dune zit op een lagere niveau dan Black Widow. Marvel films hebben de lat te hoog gezet.

Laten we eerlijk wezen. Als je niet voor je plezier naar Dune gaat, dan ben je geen gewoon kunstkenner.

Lurking metafan

Avatar

Ik begrijp dat de film alleen de eerste helft van het eerste boek zal vertellen - ik ben dan wel benieuwd waar precies het eindigt.

Maar dat betekent als het goed is dat we sowieso meerdere Dune films tegemoet kunnen zien Smiley face

September wordt toch wel een mooie maand voor de scifi liefhebber: Dune als film komt uit, en Asimov's Foundation als serie. Dat zijn toch wel 2 must-see klassiekers, en 2 van de meest legendarische sciencefiction schrijvers Smiley face

Spider-fan

Avatar

Deze trailer is langer dan de meeste popliedjes tegenwoordig.

aspers

Avatar

Damn, deze trailer is fucking epic! De eerste vond ik net zo bijzonder. Maar kan nu niet wachten!

Rutherford

Avatar

Twee soundtracks van onze goeie vriend Hans zijn nu te beluisteren op

https://lnk.to/PaulsDream

NieuwsFilm

meest populair