Algemeen

De nieuwe Black Widow keert nog dit jaar groots terug

Yelena Belova in meerdere afleveringen van Hawkeye.

door Bram de Groot om 16:10 in Algemeen
Of je het nu leuk vindt of niet, het is actrice Florence Pugh die in de toekomstige films en series in het Marvel Cinematic Universe invulling gaat geven aan het personage Black Widow. Het lijkt erop dat we nog veel meer van haar te zien gaan krijgen, en nog wel dit jaar. Let op: SPOILERS voor Black Widow.

Een nieuw gerucht meldt dat we Yelena Belova te zien krijgen in meerdere afleveringen van Hawkeye, de Disney+ serie die later dit jaar op de streamingdienst verschijnt. Dit gerucht komt via The Cosmic Circus.

Yelena Belova in Hawkeye
De serie Hawkeye staat vooral in het teken van de introductie van Kate Bishop van actrice Hailee Steinfeld (Bumblebee, I Still See You). Ook de personages Kazi/Clown, Jack Duquesne/Swordsman en Maya Lopez/Echo worden geïntroduceerd. Maar ook de nieuwe Black Widow zal uitduiken.

In het nafilmpje van Black Widow is namelijk te zien dat Yelena Belova de opdracht krijgt om wraak te nemen op de "moordenaar" van haar zus Natasha Romanoff. Dat zou Hawkeye (Jeremy Renner) zijn volgens Valentina Allegra de Fontaine van actrice Julia Louis-Dreyfus, die debuteerde in The Falcon and the Winter Soldier.

Volgens The Cosmic Circus wordt Hawkeye een zesdelige serie. Yelena Belova zou in meerdere afleveringen te zien zijn. Valentina Allegra de Fontaine zou een cameo hebben. Via Kevin Feige werd al duidelijk dat we snel te horen / zien krijgen of Yelena Belova "geblipt" was door Thanos.

Hawkeye verschijnt eind dit jaar op Disney+.

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Lurking metafan

Avatar

Hawkeye komt dit jaar al uit?! Oh, damn!!

Ik mag die snelheid wel, waarmee Marvel z'n films en series uitbrengt Smiley face

RogueWon

Avatar

Na drie series te hebben meegemaakt zal ik mijn verwachting indempen. Ik vond het allemaal zeer 'underwhelming'. Alleen WandaVision is echt heel goed, zeker vanwege de format die constant veranderde. Maar zowel FatWS als Loki waren zeer teleurstellend. FatWS was ronduit slecht. Toch kijk ik liever FatWS dan Black Widow, wat een boutfilm.

Drogodracarys

Avatar

De enigste black widow is ScarJo. Wat men in Florence Pugh ziet snap ik niet.ook vreemd dat het script voor Puh beter uitgewerkt is dan dat van ScarJo. Oh ja en de film komt dan ook nog eens veel te laat. Zijn de overige rollen mij een vraagteken. Het enigste deftige van Marvel laatste jaren is WandaVision en Thor Ragnarok verder moet je teruggaan naar de eerste Iron Man. WandaVision is verrassend, verfrissend en met Olson ook een fantastische actrice in huis.

Master Of Films

Avatar

RogueWon "Alleen WandaVision is echt heel goed, zeker vanwege de format die constant veranderde."
Het concept van de sitcoms was goed gedaan. Maar de finale verprutste alles. Wanda heeft wel een stad gegijzeld, maar ze komt mooi vrij uit. Dr. Strange zou eigenlijk wel moeten verschijnen in de finale, als het maar om de verantwoordelijk voor te leggen aan Wanda. Want Monica voelde zich zo mee met Wanda. Oh ze heeft haar denkbeeldige gezin verloren. Opgeven voor een stadje die ze in eerste had gegijzeld.
Helaas schaamt Kevin Feige zich als [iets met huidskleur en geslacht] zo diep, dat hij Dr. Strange niet wou laten verschijnen.

Sorry. Ik ben nog niet begonnen met mijn "Shut the f..k up and consume" cursus . Ik zit nog in de fase van kunstkenner die te kritisch kijkt, en niet voor Marvel shill wilt gaan spelen. Over Yelena Belova gesproken. Ik kijk liever Black Widow dan Captain Marvel, wat een boutfilm.

Lurking metafan

Avatar

Wanda komt er niet zo mee weg, haar acties en misdadige gijzeling van een hele stad hebben wel hun consequenties - Feige en de Wandavision scriptschrijvers hebben dat bevestigd - alleen is dat iets wat in de vervolgfilms en series in beeld gebracht zullen worden, wat die gevolgen zijn voor zowel Wanda en haar 'op de vlucht' status als de bewoners van de stad.

Of mensen genoten hebben van de films en series, ach, dat moet ieder voor zich uitmaken.
Zolang het geen spelletje 'alleen mijn gelijk/mening/smaak/plezier telt' wordt, in de zin van 'als ik niet van een film/serie genoot, is iedereen die dat wel deed een achterlijke, hersenloze idioot die geen smaak heeft' of 'als ik van een film/serie genoot, is iedereen die dat niet deed een achterlijke, hersenloze idioot die geen smaak heeft'.

Kijk wat je leuk vindt, sla over waar je geen zin in hebt.

Master Of Films

Avatar

Lurking metafan "Wanda komt er niet zo mee weg,"

Oh is Wanda gearresteerd dan? Naar mijn weten werd Wanda alleen aangekeken en toen ging ze er vandoor naar een hutje op de heide. Zo eindigt WandaVision! Kortom geen consequenties voor haar. Het klopt nog steeds wat ik beweer.

Lurking metafan "alleen is dat iets wat in de vervolgfilms en series in beeld gebracht zullen worden, wat die gevolgen zijn voor zowel Wanda en haar 'op de vlucht' status als de bewoners van de stad"

Dat moeten we maar eens afwachten. Feige kan van alles roepen. De gehele marketingpraatjes bij Marvel moet je eens doorheen prikken.

Beste Lurking metafan. Ik beoordeel gewoon de serie WandaVision niets meer, niets minder.
Maar als jij precies kan aantonen waar Wanda bestraft wordt voor het gijzelen van een stadje dan hoor ik het graag.

Ereptile

Avatar

Florence Pugh vond ik nog wel het hoogtepunt van Black Widow eerlijk gezegd. Maar de film is inderdaad veels te laat uitgekomen. Ze hadden beter Black Widow uit kunnen brengen dan Captain Marvel...

Lurking metafan

Avatar

@Master of Films: klopt, Feige kan inderdaad van alles roepen, maar aangezien hij de lijn uitzet voor de MCU fases, neem ik aan dat hij als hij dit roept, het dat ook betekent. Dat is wat anders dan wanneer een willekeurige scriptschrijver of PR man dit zou roepen.

In Wandavision wordt alleen gehint naar haar positie als vluchtelinge voor de wet en als mogelijke villain.
Maar er is ook aangegeven dat de series en films nu nauwer met elkaar verweven zijn en de consequenties na de series doorlopen (zoals ook Loki's multiversum).

Maar je hebt gelijk dat dit in Wandavision nog te weinig te zien was, en dat het afwachten is in hoeverre (en hoe goed) deze consequenties in de vervolgfilms aan bod komen.

Lurking metafan

Avatar

@Ereptile: volgens mij was dat ook eerst de bedoeling, dat Black Widow 'n paar jaar eerder zou uitkomen.
Want Black Widow is chronologisch ook 'n tussendoor film.

Maar door het omgooien van schema's en daarna Covid is dat enorm verschoven.

Ninsh

Avatar

Waarom zijn het geruchten? Het is overduidelijk dat Florence nu Black Widow is. Geen discussie mogelijk. En door de end credit is het over duidelijk dat zij terug komt in Hawkeye. Zo moeilijk is het niet om het mcu te snappen waar het allemaal heen gaat.

Robbepost

Avatar

WandaVision....... wat een boutfinale

Arnold_FF7

Avatar

Zijn ze echt serious bij FT. Wist niet dat ze nu ook nieuws over series gingen brengen.

Daarnaast is dit oud nieuws. Blijf een beetje up to date FT

Master Of Films

Avatar

Arnold_FF7 "Wist niet dat ze nu ook nieuws over series gingen brengen."
Ach, dat doen ze al een tijdje. Zelfs de animatieserie What If...? krijgt volle aandacht, want Marvel. Plus dat je al deze serie "nieuws" ook nog te lezen op Serietotaal (waar je niet kan reageren).

bullshark

Avatar

Hawkeye is het saaiste Marvel personage.

NieuwsFilm

meest populair