De nieuwe Black Widow keert nog dit jaar groots terug

De nieuwe Black Widow keert nog dit jaar groots terug

Yelena Belova in meerdere afleveringen van Hawkeye.

Of je het nu leuk vindt of niet, het is actrice Florence Pugh die in de toekomstige films en series in het Marvel Cinematic Universe invulling gaat geven aan het personage Black Widow. Het lijkt erop dat we nog veel meer van haar te zien gaan krijgen, en nog wel dit jaar. Let op: SPOILERS voor Black Widow.

Een nieuw gerucht meldt dat we Yelena Belova te zien krijgen in meerdere afleveringen van Hawkeye, de Disney+ serie die later dit jaar op de streamingdienst verschijnt. Dit gerucht komt via The Cosmic Circus.

Yelena Belova in Hawkeye
De serie Hawkeye staat vooral in het teken van de introductie van Kate Bishop van actrice Hailee Steinfeld (Bumblebee, I Still See You). Ook de personages Kazi/Clown, Jack Duquesne/Swordsman en Maya Lopez/Echo worden geïntroduceerd. Maar ook de nieuwe Black Widow zal uitduiken.

In het nafilmpje van Black Widow is namelijk te zien dat Yelena Belova de opdracht krijgt om wraak te nemen op de "moordenaar" van haar zus Natasha Romanoff. Dat zou Hawkeye (Jeremy Renner) zijn volgens Valentina Allegra de Fontaine van actrice Julia Louis-Dreyfus, die debuteerde in The Falcon and the Winter Soldier.

Volgens The Cosmic Circus wordt Hawkeye een zesdelige serie. Yelena Belova zou in meerdere afleveringen te zien zijn. Valentina Allegra de Fontaine zou een cameo hebben. Via Kevin Feige werd al duidelijk dat we snel te horen / zien krijgen of Yelena Belova "geblipt" was door Thanos.

Hawkeye verschijnt eind dit jaar op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair