3 dikke film-aanraders op Amazon Prime Video

3 dikke film-aanraders op Amazon Prime Video

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Amazon Prime Video heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

De Oost (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jim Taihuttu | Cast: Martijn Lakemeier, Marwan Kenzari, Jonas Smulders, e.a.
Indonesië, 1946. De jonge soldaat Johan wordt uitgezonden naar Nederlands-Indië tijdens de Onafhankelijkheidsoorlog. Daar komt hij onder leiding te staan van de beruchte kapitein Raymond Westerling, het hoofd van een elitekorps dat de rebellenopstand in de provincie Zuid-Celebes de kop in moet drukken. Deze missie verloopt ontzettend gewelddadig, waardoor de grens tussen goed en kwaad voor Johan steeds vager wordt.

Train to Busan (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sang-ho Yeon | Cast: Yoo Gong, Soo-an Kim, Yu-mi Jeong, e.a.
Zakenman Seok-woo, die behoorlijk aan zijn werk verslaafd is, moet zijn dochtertje Su-an naar haar moeder in Busan brengen. Daarvoor pakken de twee de hogesnelheidstrein vanuit Seoul. Tegelijk breekt er een virus uit dat mensen in zombies verandert. Net voor vertrek stapt er een geïnfecteerd meisje in. Zij verandert al snel in een zombie en valt iemand aan, waardoor ook in de trein niemand meer veilig is.

Gladiator (2000)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ridley Scott | Cast: Russell Crowe, Joaquin Phoenix, Connie Nielsen, e.a.
De Romeinse generaal Maximus verslaat een noordelijk barbarenleger, maar wordt bij terugkomst verraden door de nieuwe keizer Commodus, de corrupte troonopvolger van Marcus Aurelius. Maximus weet op het nippertje te ontsnappen, belandt in een slavenkamp en keert uiteindelijk als gladiator terug naar Rome, waar hij in het Colosseum de ultieme confrontatie aangaat met Commodus.


Over Amazon Prime
Amazon biedt nieuwe klanten een gratis proefperiode van 30 dagen aan. Gebruikers kunnen op elk moment opzeggen. Een abonnement kost 2,99 euro per maand. Abonnees krijgen toegang tot een uitgebreide collectie films en series, inclusief eigen producties van Amazon.[b][/b]

NieuwsFilm

meest populair