Algemeen

Gerucht: Hayley Atwell speelt Captain Carter ook in 'Doctor Strange 2'

Deze versie van het personage maakt haar debuut in de aankomende animatieserie 'What If...?' van Marvel.

door Jeffrey Kouters om 16:40 in Algemeen
Hayley Atwell zou zomaar eens een rol kunnen hebben in Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Dat hebben Skyler Shuler en Derek Cornell van The Disinsider Show.


In de animatieserie What If...?, waarvan de eerste aflevering 11 augustus op Disney+ verschijnt, worden bekende gebeurtenissen uit het Marvel Cinematic Universe op een alternatieve manier verteld.

Zo verandert niet Steve Rogers in een supersoldaat, maar zijn geliefde Peggy Carter. De eerste promotiebeelden toonden haar ook met het kenmerkende schild. Hayley Atwell keerde terug om de stem van Captain Carter in te spreken.

Maar daar zou het niet ophouden. Atwell zou volgens een nieuw gerucht niet alleen de animatieversie van het personage hebben gespeeld, maar ook een live-actionversie die in Doctor Strange in the Multiverse of Madness moet verschijnen.

"Deze serie zal niet de laatste keer zijn dat we Captain Carter gaan zien. We hebben opgevangen dat Captain Carter ook zal opduiken in de tweede Doctor Strange-film, maar dat is nog niet bevestigd", delen Shuler en Cornell in hun podcast.

Het multiversum opent natuurlijk de deur voor allerlei cameo's, maar dit gerucht moeten we voorlopig maar met een korreltje zout nemen.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness wordt geregisseerd door niemand minder dan Hollywoodveteraan Sam Raimi (Spider-Man, The Evil Dead) en moet volgend jaar mei in de bioscopen verschijnen.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair