Waarom keert regisseur James Wan terug voor 'Aquaman and the Lost Kingdom?

Waarom keert regisseur James Wan terug voor 'Aquaman and the Lost Kingdom?

De succesvolle Wan heeft er een goede reden voor (en nee, het is niet geld).

Hoewel James Wan vaker vervolgen op zijn eigen films heeft gemaakt (The Conjuring 2 en Insidious: Chapter 2, om precies te zijn), is het niet zo dat hij dit altijd doet. Het was dus nog maar de vraag of hij zou terugkeren voor het vervolg op Aquaman.

Nu we weten dat Wan Aquaman and the Lost Kingdom zal regisseren, vroeg IGN hem wat zijn beweegreden is om de film te maken. Wan had een heldere redenatie:

"Er is een reden dat ik geen drie films in dezelfde reeks maak. Het is al heel wat als ik voor een sequel terugkeer. Daarna raak ik een beetje verveeld en wil ik wat anders doen. De reden dat ik een tweede Aquaman wil maken is heel simpel: we hebben een verhaal dat beter is dan dat van het origineel. En net als bij Insidious 2 en The Conjuring 2 het geval is, heb ik geholpen om deze personages vorm te geven en weet ik dat er meer uit te halen valt. Ik ben ze dan ook nog zeker een extra verhaal schuldig."

[n]Nieuwe avonturen[/b]
De opnames van Aquaman and the Lost Kingdom zijn ondertussen volop in gang in Londen. Het verhaal waar Wan naar verwijst komt uit het script van David Leslie Johnson-McGoldrick, die een manier heeft verzonnen om Arthur Curry (Jason Momoa), Orm (Patrick Wilson), Mera (Amber Heard) en Black Manta (Yahya Abdul-Mateen II) weer bijeen te brengen voor een nieuw avontuur.

Aquaman and the Lost Kingdom moet in december 2022 wereldwijd de bioscopen bereiken.

NieuwsFilm

meest populair