Warner Bros. wilde verbijsterende aanpassing aan 'Man of Steel'

Warner Bros. wilde verbijsterende aanpassing aan 'Man of Steel'

De filmstudio had de film waarschijnlijk niet echt aandachtig bekeken.

De afgelopen jaren wordt duidelijk dat Warner Bros. het bijzonder moeilijk heeft om het DC Extended Universe op de rit te krijgen. De franchise heeft verre van een stabiele invulling en flops wisselen zich af met kaskrakers.

Het DCEU startte in 2013 met Man of Steel van regisseur Zack Snyder en schrijver David S. Goyer. De laatste heeft nu via The Hollywood Reporter onthuld dat Warner Bros. wel een heel bedenkelijke aanpassing indiende voor de Supermanfilm met Henry Cavill.

Scène met capsule Superman
"Een aantekening die ik voor Man of Steel kreeg ging over de scène aan het einde wanneer Superman de capsule, waarin hij als kind aankwam, gebruikt om het schip van generaal Zod neer te halen," zei Goyer.

"Op het briefje dat we van de studio kregen stond: 'Dat moet je veranderen.' We vroegen waarom. Ze zeiden: 'Want als Superman die capsule gebruikt en hij wordt vernietigd terwijl hij de stad redt, hoe komt hij dan ooit terug naar zijn thuis in Krypton?'" aldus Goyer "Er was gewoon een lange pauze en we zeiden: 'Krypton is ontploft. Je hebt er 30 minuten van gezien!'"

En dit geeft aan dat de mensen bij Warner Bros. (op dat moment) weinig verstand hebben van de comics en dat ze maar beperkt hebben opgelet tijdens het kijken van de film.



NieuwsFilm

meest populair