Netflix

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, die we graag even uitlichten in dit artikel.

Ingrid Goes West (2017)
Regie: Matt Spicer | Cast: Aubrey Plaza, Elisabeth Olsen, Wyatt Russell, e.a.
Ingrid Thorbun is een onzekere jonge vrouw met de nodige problemen. Op social media volgt ze de hele dag door vrouwen die in haar ogen een perfect leven hebben. Ze raakt geobsedeerd door Instagram-beroemdheid Taylor Sloane en besluit naar Los Angeles te rijden in een even hopeloze als verontrustende poging om vrienden met haar te worden.

Trollhunters: Rise of the Titans (2021)
Regie: Johane Matte, Andrew L. Schmidt en Francisco Ruiz Velasco | Cast: Emile Hirsch, Lexi Medrano, Charlie Saxton, e.a.
Arcadia Oaks is geen gewone stad, maar ligt in het centrum van magische en buitenaardse grenzen. De Arcana Order, een kwaadaardige club, wil met duistere magie de oude titanen oproepen om de wereld te vernietigen. En daarvoor moet men in Arcadia Oaks zijn. Aan de heldhaftige trollen, aliens en tovenaars om hun krachten te bundelen en deze slechteriken te verslaan voordat het te laat is.

The Last Letter from Your Lover (2021)
Regie: Augustine Frizzell | Cast: Shailene Woodley, Felicity Jones, Joe Alwyn, e.a.
Ellie Haworth, een ambitieuze journaliste die net een vervelende scheiding achter de rug heeft, vindt een schat aan oude liefdesbrieven die een verboden affaire beschrijven tussen twee onbekende personen. Ze besluit op onderzoek uit te gaan om het mysterie te ontrafelen. Ondertussen begint de liefde ook in haar eigen leven weer op te bloeien.


En verder onder meer...

Actie
Kingdom: Ashin of the North (2021)

Documentaire
This Is Personal (2019)

Drama
Chernobyl 1986 (2021)

Familiefilm
A Second Chance: Rivals! (2019)

Horror
Blood Red Sky (2021)

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Jaws

Avatar

niet erg indrukwekkend.

Gigan72

Avatar

Blood Red Sky en Kingdom: Ashin-jeon ga ik wel een keer kijken.
De rest die kans is erg erg klein

Spider-fan

Avatar

Hoewel ik het nog niet gezien heb omdat ik geen Disney heb, is Wyatt Russell de nieuwe Captain America. In de klassieke film Easy Rider uit 1969 speelt Peter Fonda een personage dat Wyatt heet, alleen wordt die naam nooit gebruikt want hij wordt in de film steeds Captain America genoemd.

NieuwsFilm

meest populair