Algemeen

Wurgde Wesley Snipes zijn regisseur op de set van 'Blade Trinity'?

David S. Goyer vertelt voor het eerst over dit gerucht.

door Jim Pedd om 08:00 in Algemeen
Regisseur en schrijver David S. Goyer gaat in op geruchten rond een incident dat op de set van Blade: Trinity plaatsgevonden zou hebben. Acteur Wesley Snipes zou namelijk iemand gewurgd hebben op de filmset.

De film stamt uit 2004 en is de laatste van die iteratie van de reeks. Blade wordt opgejaagd door de FBI, nadat hij voor talloze moorden verantwoordelijk wordt gehouden. En dus moet hij samenwerken met een groep vampierjagers, om zo Dracula zelf te kunnen verslaan.

Zware productie
Maar de productie was zwaar. Acteur Patton Oswalt vertelde in 2012 dat Snipes onmogelijk was om mee te werken en dat hij zelfs geprobeerd had om Goyer te wurgen. Dat zou gebeurd zijn na een avond in een stripclub, waarna de acteur alleen nog maar via post-its (die hij tekende met 'from Blade') met de regisseur zou willen communiceren.

Tijdens een interview met The Hollywood Reporter ging Goyer in op die geruchten. Hij uitte zijn respect voor de acteur en zei dat ze ooit vrienden waren, maar niet langer. En dat de productie voor niemand leuk was.

"Laat ik eerst gezegd hebben dat ik Wesley als acteur enorm respecteer. Hij was ook een vriend. We zijn dat niet langer. Ik ben wel bevriend met Patton en ik heb sindsdien vaker met hem samengewerkt. Ik denk dat niemand die betrokken was echt plezier had in het maken van die film. Ik in elk geval niet. En ik denk dat niemand tevreden is met het resultaat. Het was een enorm zware productie."

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

don lukas

Avatar

Dus geen antwoord. Dank voor de clickbait. Blij met mijn add blocker.

don lukas

Avatar

Niet te doen op iPhone.

NieuwsFilm

meest populair