Disney+ voegde deze week 4 nieuwe films toe

Disney+ voegde deze week 4 nieuwe films toe

We zetten de nieuwe films van Disney+ voor je op een rij.

Wederom komt Disney+ met vier nieuwe films. We zetten de nieuwe titels van deze week voor je op een rij. Laten we er meteen in duiken!

Courage Under Fire (1996)
Bekijk de afbeeldingRegie: Edward Zwick | Cast: Denzel Washington, Meg Ryan, Lou Diamond Phillips, Michael Moriarty | Releasedatum: 23 juli
Kolonel Nathaniel Serling is een gedesillusioneerde veteraan uit de Golfoorlog. Hij krijgt de opdracht om de staat van dienst van kapitein Karen Walden te onderzoeken, omdat zij kans maakt om de eerste vrouw te worden die de Medal of Honor ontvangt voor ongeëvenaarde moed in de strijd. Postuum helaas, want kapitein Walden is omgekomen tijdens haar heldendaad. Serling stuit op inconsistenties in de verschillende ooggetuigenverslagen. Hij vermoedt een doofpotaffaire en besluit er alles aan te doen om de waarheid te achterhalen.

Hallo Bungalow (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Anne de Clercq | Cast: Roeland Fernhout, Huub Smit, Eva van der Gucht, Jennifer Hoffman | Releasedatum: 23 juli
Drie vrouwen werken op een vakantiepark en dat leven zijn ze goed zat. Ze besluiten de criminele eigenaar van het park te chanteren. Dat laat hij zich echter niet over zijn kant gaan.

Mission to Mars (2000)
Bekijk de afbeeldingRegie: Brian De Palma | Cast: Gary Sinise, Tim Robbins, Don Cheadle, Connie Nielsen | Releasedatum: 23 juli
Tijdens een Mars-expeditie komt een aantal astronauten door een mysterieus verschijnsel om het leven. Er wordt een reddingsoperatie op touw gezet om de enige overlevende terug te brengen en de dood van de rest te onderzoeken. Het team doet daarbij een wonderbaarlijke ontdekking.

Stuntman (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kurt Mattila | Cast: Elia P. Popov, Scott Truax | Releasedatum: 23 juli
Volgt de professionele stuntman Eddie Braun. Hij bereidt zich voor op de gevaarlijkste stunt uit de geschiedenis van de film.

NieuwsFilm

meest populair