Celebrity

Yasmin Karssing in onthullend klein jurkje op Insta-foto's

De Nederlandse actrice is binnenkort te zien in Meskina.

door FilmTotaal om 09:05 in Celebrity
De Nederlandse actrice Yasmin Karssing of zangeres Yazzie timmert lekker aan de weg. Al op 11-jarige leeftijd speelde ze al de rol van Tessie in de musical Annie en daarna had ze rollen in films en series als Renesse, Flikken Maastricht, F*ck de liefde en Baantjer: het begin.

Deze week duikt ze op in de film Meskina als het personage Alicia X en daarvoor mocht ze gisteren op de rode loper staan. De in Heerlen geboren Yasmin zagen we in een wel heel klein zomers jurkje.

In zomers jurkje op Instagram
"YESSSS, vanaf gisteren zie je me als Alicia X in Meskina in de bios!!! 💕 Hier een fotoserie over hoe je denkt dat ik op de rode loper sta vs. hoe het er echt aan toegaat.. 🤷🏻‍♀️ aldus de brunette.

"Maar hey, ben super trots dat ik onderdeel heb mogen uitmaken van deze film. Niet alleen een geweldige romantische komedie, maar ook een film van zoveel betekenis. Zo belangrijk en powerful!! Een film die gemaakt moest worden en door voornamelijk powervrouwen is geleverd - shout out to de liefste regisseur @dariabukvic en proud of my all time wifey @soundos_el_ahmadi! 💕💕💕," voegde ze eraan toe.


Zien hoe de 27 jarige Yasmin Karssing eruit ziet in haar zomerse jurkje? Check de foto op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair