Marvel-schrijvers onthullen of Captain America al van bil is gegaan

Christopher Markus en Stephen McFeely geven duidelijkheid.

Is Captain America nog maagd? Oftewel heeft hij het bed al eens gedeeld met een dame? Het zijn uiteraard niet de allerbelangrijkste vragen in de wereld, maar nu is er toch enige duidelijkheid over gegeven.

We hebben het uiteraard over de Steve Rogers a.k.a. Captain America van Chris Evans uit het Marvel Cinematic Universe. Christopher Markus en Stephen McFeely, die al wat MCU-scripts hebben opgeleverd, spraken erover met een journalist van Yahoo.

Ja, Captain America is geen maagd meer
"Ik denk dat hij zijn maagdelijkheid verliest!" roept McFeely uit tijdens het interview (zie onder). "Waarom denken mensen dat hij maagd is? Ik denk dat als je er zo uitziet, en je gaat van stad naar stad, en je handtekeningen uitdeelt... En aan de dames aan wie je handtekeningen uitdeelt... Dat moet je je even voorstellen..."

Hiermee verwijst de schrijver naar scènes uit Captain America: The First Avenger uit 2012 waarin Rogers handtekeningen uitdeelt aan heel wat fans. De film laat onder meer zien dat Rogers enorm populair is tijdens de WOII-periode.


In The First Avenger zien we zelfs dat Rogers wordt vastgepakt en gekust door het personage van Natalie Dormer tot hij wordt gesnapt door Peggy Carter van [url=https://www.filmtotaal.nl/persoon/57954]Hayley Atwell/url].



NieuwsFilm

meest populair