Eric Bana vond 'Hulk' uit 2003 maar verschrikkelijk

Eric Bana vond 'Hulk' uit 2003 maar verschrikkelijk

Acteur Eric Bana vond het opnemen van Hulk niet leuk

In 2003 verscheen er na lange tijd weer een film met de Hulk. De losstaande stripverfilming verscheen in de beginjaren van de superheldenhype die op dit moment op zijn hoogtepunt lijkt te zijn met tientallen producties per jaar.

Het was acteur Eric Bana die invulling gaf aan de rol van de Green Goliath in Hulk en het blijkt nu dat hij het spelen van Bruce Banner eigenlijk helemaal niet leuk vond. Hij sprak erover met Entertainment Tonight Canada.

Plotseling een wetenschapper met veel dialoog
"Je gaat van Black Hawk Down waar je voornamelijk overdag opneemt, buiten, met natuurlijk licht, maar boem: de wereld binnen. Plotseling speel ik een wetenschapper en ben ik in een laboratorium of een huis, binnenshuis," aldus Bana.

"Er wordt een "andere film" opgenomen met een green screen waar ik niets mee te maken heb, maar dat is wel de Hulk. Het zijn de andere acteurs die in die omgeving spelen," voegde Bana toe. "Dus in sommige opzichten voelde het als een kleine film, omdat de realiteit voor mij was dat ik elke dag binnen was, in de studio, in één kamer, met heel weinig grote scènes. Veel dialoog. Ik werk niet graag binnen."

De acteur weigerde uiteindelijk om voor een tweede film te tekenen. "Een vriend van me gaf me op een dag een heel goed advies. 'Wat is het beste dat hieruit kan komen als je ja zegt? En als het antwoord is dat je steeds dingen aangeboden krijgt die je niet wilt doen, wat heeft het dan voor zin'," besloot Bana.

Wat zeg jij? Had jij graag een vervolg gezien op Hulk van Ang Lee met ook namen als Nick Nolte, Jennifer Connelly, Josh Lucas en Sam Elliott? Hieronder een van de actiescènes om je geheugen op te frissen.



NieuwsFilm

meest populair