Algemeen

Bijzondere 'Avatar 2' concept art toont een storm en zeemonster op Pandora

Check hier nieuwe concept art!

door Jim Pedd om 11:57 in Algemeen
Er is opvallende concept art vrijgegeven van Avatar 2, de volgende film in de franchise van regisseur James Cameron. Deze werd al aangekondigd in 2009, en dertien jaar later - in december 2022 - komt deze uit in de bioscoop.

Het wordt de eerste van vier vervolgen, waarbij de laatste in 2028 te zien moet zijn. De omvang van de films wordt daarmee duidelijk heel erg groot, waardoor het ook moeilijk kan zijn om je voor te stellen wat je kan verwachten. Zo nu en dan wordt nieuwe concept art vrijgegeven en dat geeft een indruk. Zoals ook nu weer.

Stormachtige zee
We weten dat Avatar 2 zich voor een deel af zal spelen in en rond de zeeën van Pandora. Vandaag geeft concept artist Dylan Cole via zijn Instagram precies daar een blik op.

Hij deelde vier beelden op Instagram van een gewelddadige storm op zee in pandora. Drie van de foto's laten een Na'vi zien die op een zeewezen rijdt door de tumultueuze golven. Duidelijk is dat de zee niet voor mietjes is in de films als het zo stormt.

Coyle bedankt specifiek producent Jon Landau die hem toestemming gaf om het beeld te delen. Helemaal duidelijk is het niet of het beeld te zien is in de film of dat het gaat om een indruk van wat we kunnen verwachten:0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair