Beste 'Spider-Man'-film brengt Peter Parker toch terug

Beste 'Spider-Man'-film brengt Peter Parker toch terug

De succesvolle Marvel-animatiefilm keert volgend jaar terug.

Met Spider-Man: Into the Spider-Verse leverde Sony Pictures misschien wel de beste superheldenfilm op die tot op heden is gemaakt. De animatiefilm moet een grote Spider-Verse lanceren en het volgende deel debuteert in 2022.

Nu wordt duidelijk dat in Spider-Man: Into the Spider-Verse 2 het personage Peter B. Parker terugkeert. Acteur Jake Johnson (Jurassic World: Dominion) komt nu namelijk met het bericht dat hij in gesprek is om terug te keren voor het vervolg.

Peter B. Parker terug in Into the Spider-Verse 2
In gesprek met The Movie Dweeb zei Johnson dat hij zijn stem waarschijnlijk weer zal lenen aan Peter B. Parker. "Ik werk aan een contract. Ik geloof dat Peter B. Parker terugkeert," aldus Johnson.

De acteur weet echter nog niets over het verhaal. "Ik weet het niet! Ik heb het script niet gezien! Alles wat ik weet is dat ik lange tijd niets heb gehoord en dat vond ik erg jammer. Ik vond het geweldig om Peter B. Parker te spelen," zei Johnson.

"Ik zou graag willen weten wat er gebeurt met Peter B. Parker. Ik denk dat de manier waarop zijn reis eindigde in de eerste film erg open was," vervolgde Johnson. "Dus sinds ik hoorde dat ze aan een deal werkten, kan ik niet wachten om te lezen wat de schrijvers hebben bedacht."

De regie van Spider-Verse 2 ligt in handen van Joaquim Dos Santos (Voltron: Legendary Defender, The Legend of Korra), Kemp Powers (Soul) en Justin K. Thompson. Spider-Man: Into the Spider-Verse 2 staat gepland voor oktober 2022.

NieuwsFilm

meest populair