Britney Spears geheel zonder topje op Instagram foto's

Britney Spears geheel zonder topje op Instagram foto's

De actrice maakt bij de fans flink de tongen los.

Zangeres en actrice Britney Spears weet op wisselende manieren in het nieuws te komen. De in Mississippi geboren celeb is namelijk niet meer de "Princess of Pop" die ze zo'n 20 jaar geleden was. Dit keer valt ze op met zeer gewaagde foto's op Instagram.

Na hits als Baby One More Time (1999) en Oops!... I Did It Again (2000) was ze ook te zien in enkele films. Zo had ze enkele cameo's en in 2002 kwam ze met de film Crossroads waarin een groep muzikanten de nodige avonturen tijdens een roadtrip beleven.

Ze had ook cameo's in onder meer Longshot, Austin Powers in Goldmember, Pauly Shore Is Dead, Jackass 3D en nog redelijk recent in Corporate Animals uit 2019.

Zeer gewaagd op Instagram
De afgelopen dagen plaatste Britney een aantal opvallende foto's. Eerste plaatste ze een foto met een behoorlijke inkijk en niet veel later kwam er ook een bewerkte foto zonder topje langs.

Fans reageerde geschokt en ze beginnen zich (opnieuw) zorgen te maken over de diva. "Britney, we zijn bezig om je vrij te krijgen. Misschien moet je even stoppen met dit soort berichten. Houd je nog even koest alsjeblieft," schrijft een fan. De wat labiele Spears ligt al even overhoop met haar familie. Ze verwijt hem financieel te hebben misbruikt.


De 39 jarige Britney Spears topless zien? Check de foto's dan op haar Instagram-pagina, zowel hier als hier.


NieuwsFilm

meest populair