'Army of Thieves' van Netflix onthult een prachtige poster

'Army of Thieves' van Netflix onthult een prachtige poster

Netflix-film Army of Thieves komt eraan!

Zack Snyder heeft een nieuwe poster vrijgegeven voor zijn aankomende film Army of Thieves. Op die poster is een centrale plek voor het personage Ludwig Dieter, gespeeld door Matthias Schweighöfer.

Army of Thieves is een prequel op Army of the Dead van Snyder. In die film was Dieter een opvallend personage, dat misschien wel de meeste aandacht trok bij de fans.

Nieuwe poster
Op Twitter onthulde Snyder een nieuwe poster voor Army of Thieves. De poster laat Dieter zien die over zijn schouder kijkt en van ons weg lijkt te lopen. Er werpt zich een lange schaduw achter hem, terwijl hij lijkt te lopen naar het slot van een kluis. Verder is er een opvallende oranje-witte achtergrond met het citaat "nothing is a safe bet".

De film moet deze herfst al te zien zijn op Netflix en is geregisseerd door Schweighöfer. Hieronder kan je de poster zien:



Army of Thieves speelt zich af voor de gebeurtenissen van Army of the Dead. De setting is vlak na de uitbraak van het bijzondere zombievirus. We volgen Ludwig Dieter in zijn vroege dagen als kluiskraker, die ingehuurd wordt door een mysterieuze vrouw die een overval wil plegen.

NieuwsFilm

meest populair