Algemeen

Johnny Depp is terug en dat maakt zijn fans blij

De acteur zit op dit moment in een verdomhoekje.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Hollywood-acteur Johnny Depp heeft betere tijden gekend. Depp heeft de afgelopen jaren onder meer flinke drankproblemen en alweer even geleden gaf een rechter aan dat er voldoende bewijs is dat hij zijn ex Amber Heard heeft mishandeld. Het betekende zijn ontslag bij onder meer Fantastic Beasts 3.

Nu is de acteur toch een beetje terug in de spotlights. Depp is namelijk te zien in een reclamevideo van het merk Dior. Fans van de acteur zijn blij dat het merk de acteur blijft steunen.

Depp in filmpje Dior
In onderstaand filmpje Sauvage zie je "een ontmoeting tussen twee buitengewone personage, François Demachy, Dior Perfumer-Creator, en Johnny Depp, fascinerende rockster, die vrijuit praten over hun creatieve inspiratie."


Fans reageerde blij op de nieuwe beelden met Depp en prijzen Dior dat ze de acteur / rockster blijven steunen. Of dit terecht is zal later nog moeten blijken als een rechter verder op de zaak Depp / Heard inzoomt.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Coola

Avatar

Een mooi begin. Nu weer grote rollen in grote films en de wereld is weer normaal.

Master Of Films

Avatar

Coola "Nu weer grote rollen in grote films en de wereld is weer normaal."
Benieuwd of Hollywood ook een normale wereld wilt hebben.
Geen nood, gelukkig gaan we volgende jaar Amber Heard weer zien in een grote DC blockbuster. Smiley face

kokosnoot

Avatar

Hij zal het geld hard nodig hebben gehad. Denk dat Disney hem zeker niet zal vergeven is niks voor Disney, vooral nu niet met zoveel woke captains aan boord.

Misschien wat kleinere film studio's wel?

Spider-fan

Avatar

Voor de fans leuk, anders worden ze maar Deppressief.

Bigds9fan

Avatar

Als ze de naam al niet goed kunnen spellen.

Slecht hoor.

PRIME

Avatar

Goed om te zien. Wat geld betreft @kokosnoot; lijkt me niet. Depp had namelijk een mooie ''Pay To Play'' clausule in zijn contract voor Beasts 3 staat, wat inhoudt dat hij zijn volledige fee zou krijgen als 'ie in ieder geval één dag opnames had gedaan.

En raad eens wanneer WB hem ontsloeg? Juist, na een week. Weekje werk, 25 mil verdiend.

Wie die studio heeft gerunt de laatste jaren, is echt een onnozel persoon.

MrSnoop

Avatar

Die Amber is goed zot, Zouden ze eens goed moeten straffen zoals ze bij de kinderen doen.
"En geen films meer tot dat jij u excuses hebt aangeboden" En misschien een fikse boete erbovenop.

Beyonder

Avatar

Van mij mag die junk Depp wegblijven.

Bucky67

Avatar

Er is op het nieuws gekommen dat er niks gebroken was en bloed lag er ook nuet amber heeft gewoon haar vriendinnen gevraagd voor hem te helpen beschuldigen van mishandeling depp mag voor mij terug komen geen potc zonder depp en er werden ook bewijzen gevonden van vervalsing van bewijzen waardoor depp nu het slachtoffer is vrouwen worden sneller gelooft dan mannen

Janine vk

Avatar

Mij is altijd geleerd dat waar er twee ruzie hebben, twee schuld zijn. De tijd dat men vrouwen niet mocht slaan zijn toch voorbij? Ik bedoel, als jouw vrouw jou een klap verkoopt, laat je dat gewoon gebeuren of neem je op welke manier dan ook, wraak?
In Hollywood zijn ze toch wel een beetje erg veel hypocriet. Als ze hem echt willen straffen omdat hij die (heerlijke, geile) dame een klap terug verkocht, maak dan ook geen films waarin geweld tegen dames in voorkomt. Het kan zijn dat jeugdige kijkers zoiets als normaal zien. Dat dit laatste sarcastisch bedoeld is, begrijpen jullie hopelijk toch wel.

NieuwsFilm

meest populair