Eerste trailer 'Army of Thieves': prequel van 'Army of the Dead'!

De film speelt zich in hetzelfde universum af.

Tijdens Comic Con 2021 heeft Netflix de eerste trailer voor Army of Thieves onthuld. Het is een prequel op de zombiefilm Army of the Dead van Zack Snyder die eerder dit jaar op de streamingdienst verscheen.

Army of Thieves laat zien wat er eerder in Army of the Dead-wereld gebeurde, nog voor dat het leger met zombies echt losgaat in Las Vegas. We zien ook een bestaand personage terugkeren met de kluizenkraker Ludwig Dieter, gespeeld door Matthias Schweighöfer.

Eerste trailer Army of Thieves
Hieronder zie je de eerste trailer voor Army of Thieves die door Schweighöfer is geregisseerd en waarbij Snyder de producent is. Er zijn ook rollen voor onder meer Nathalie Emmanuel als Gwendoline, Guz Khan als Rolph, Ruby O. Fee als Korina, Stuart Martin als Brad Cage en Jonathan Cohen als Delacroix.



Binnenkort op Netflix
Army of Thieves speelt zich af vóór de gebeurtenissen van Army of the Dead, tijdens de beginfase van de zombie-uitbraak, en volgt Ludwig Dieter in zijn vroege dagen terwijl hij wordt ingehuurd door een mysterieuze vrouw om een overval te plegen met de hulp van een groep buitenbeentjes.



NieuwsFilm

meest populair