'Ant-Man' acteur Paul Rudd zat bijna in 'Halloween Kills'

'Ant-Man' acteur Paul Rudd zat bijna in 'Halloween Kills'

Rudd was aan het begin van zijn loopbaan als acteur te zien in Halloween 6: The Curse of Michael Myers.

Paul Rudd werd naar verluidt na de Halloween-reboot benaderd om de rol van Tommy Doyle te spelen in Halloween Kills. De acteur zag echter van de kans af.

David Gordon Green blies de horror-franchise in 2018 opnieuw leven in met een goed ontvangen film waarin Jamie Lee Curtis het opnieuw moest opnemen tegen Michael Myers. De film was een grote hit en bracht 255 miljoen dollar in het laatje.

Van Rudd naar Hall
Naast Curtis, die opnieuw Laurie speelt in de laatste twee films, zien we ook Nancy Stephens terugkeren als Marion Chambers en Charles Cypher als Sheriff Leigh Brackett. Kyle Richards speelt daarnaast opnieuw nde rol van Lindsey Wallace, een van de kinderen waar Laurie op lette tijdens die beruchte Halloween-avond. Tommy Doyle, het andere kind, wordt ditmaal echter door Anthony Michael Hall gespeeld. Paul Rudd, speelde deze rol speelde in Halloween 6: The Curse of Michael Myers uit 1995.

Total Film heeft nu ontdekt dat Rudd wel was benaderd voor de rol van Tommy Doyle in Halloween Kills. Door zijn drukke schema moest hij echter bedanken voor de rol, maar gaf hij Hall wel zijn zegen via een telefoongesprek met de acteur.

Halloween Kills draait vanaf 14 oktober a.s. in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair