Compleet nieuwe trailer 'Ghostbusters: Afterlife' vol geesten!

De vierde Ghostbusters-film verschijnt nog dit jaar.

Zoals zoveel films werd ook Ghostbusters: Afterlife met ruim een jaar vertraagd. De vierde Ghostbusters-film, die overigens het derde deel met de vrouwelijke Ghostbusters-team negeert, zou eigenlijk in juli 2020 verschijnen, maar moet nu in november dit jaar uitkomen.

Dit keer hebben we een compleet nieuwe trailer voor de film van regisseur Jason Reitman, de zoon van Ghostbusters-regisseur Ivan Reitman.

In de nieuwe film zullen weer Bill Murray als Dr. Peter Venkman, Dan Aykroyd als Dr. Raymond "Ray" Stantz, Ernie Hudson als Dr. Winston Zeddemore, Sigourney Weaver als Dana Barrett en Annie Potts als Janine Melnitz terugkeren.

Nieuwe trailer Ghostbusters: Afterlife
Hieronder zie je nu de nieuwe trailer voor de film van Sony Pictures Releasing. Ghostbusters: Afterlife biedt ook rollen voor nieuwkomers als Carrie Coon als Callie, Mckenna Grace als Phoebe, Finn Wolfhard als Trevor en Paul Rudd als Mr. Grooberson. Vanaf 11 november in de Nederlandse bioscoop!



In Ghostbusters: Afterlife erft Callie de boerderij van haar vader, die een van de originele Ghostbusters is. Ze verhuist met haar kinderen Phoebe en Trevor naar het dorpje in Oklahoma en daar vinden ze de Ecto-1, het bekende voertuig van de Ghostbusters. Phoebe en Trevor willen in hun voetsporen treden.



NieuwsFilm

meest populair