Krijgt 'G.I. Joe' weer een reboot voor een crossover met 'Transformers'?

Krijgt 'G.I. Joe' weer een reboot voor een crossover met 'Transformers'?

Dat zou pas interessant zijn.

De film Snake Eyes is sinds vrijdag in de Verenigde Staten in de bioscoop te zien. Hoewel de film internationaal nog niet overal te zien is, wordt nu al gekeken naar een mogelijke reboot van de franchise.

Dat lijkt met meerdere dingen te maken te hebben. Allereerst viel het Amerikaanse debuut behoorlijk tegen, zelfs voor deze tijden van het coronavirus. Snake Eyes bracht slechts 13 miljoen dollar in het laatje tijdens zijn eerste weekend. Daar komt bij dat de eerste reacties behoorlijk tegenvallen.

Crossover met de Transformers
Volgens Mikey Sutton van de site Geekosity wordt er gekeken naar de mogelijkheid van een reboot van de G.I. Joe-films. Die zou dan gemaakt worden om een crossover met de Transformers-franchise mogelijk te maken.

Zo'n crossover horen we al jaren verhalen over, dus in die zin klinkt het niet eens zo heel gek dat zoiets er kan komen. Voor Hasbro, dat eigenaar van de franchise is, is het ook wel aantrekkelijk om zoiets te maken. Dan zou men de twee grootste franchises kunnen combineren om tot een groot filmuniversum te komen.

Producent Lorenzo di Bonaventure ziet het eigenlijk ook al als iets onvermijdelijks. Nu is het dus vooral even de vraag hoe filmstudio Paramount hiernaar kijkt en of men tot overeenstemming komt.

NieuwsFilm

meest populair