'Easy A' krijgt mogelijk een vervolg!

'Easy A' krijgt mogelijk een vervolg!

De komediefilm zou een vervolg kunnen krijgen.

Meer dan tien jaar geleden debuteerde de film Easy A in de bioscoop. Het bleek een groot succes, met in de hoofdrol actrice Emma Stone, naast een cast die door nog heel wat andere A-List sterren gevormd werd (denk aan Stanley Tucci en Lisa Kudrow).

De film werd in 2010 uitgebracht en gebaseerd op het boek The Scarlet Letter van Nathaniel Hawthorne uit 1850. Het was een aparte, ironische liefdesbrief aan de middelbare school.

Een vervolg?
Centraal in de film staat het zeventienjarige meisje Olive Penderghast. Zij woont in Ojai, Californië, en vertelt tijdens de film tegen een webcam hoe ze verwerd tot de (neppe) vagebond van de school. In de film speelt actrice Aly Michalka de vertrouwelinge en beste vriendin van Olive, Rhiannon.

Maar de vriendschap van de twee komt stevig onder druk te staan door de reputatie van Olive. Interessant is nu dat er mogelijk een vervolg komt volgens actrice Aly.

Dat vertelde zij tijdens een interview met E! News en haar zus A.J. Michalka. Zo'n vervolg zou er volgens de actrice gewoon kunnen komen: "Het is eerlijk gezegd semi-echt. Het zou een soort nieuwe hervertelling worden, maar dan met een aantal personages uit het origineel met een belangrijke rol in het verhaal."

NieuwsFilm

meest populair