'Army of Thieves' heeft een opvallende rol voor Nathalie Emmanuel van 'Game of Thrones'

'Army of Thieves' heeft een opvallende rol voor Nathalie Emmanuel van 'Game of Thrones'

De Netflix-film heeft een leuke rol voor Emmanuel.

Actrice Nathalie Emmanuel was lange tijd te zien in de Game of Thrones-serie, maar sinds die voorbij is richt ze zich op nieuwe franchises. Een daarvan is de Fast & Furious en een ander is Army of the Dead.

Die franchise werd dit jaar gelanceerd op Netflix en trok binnen de eerste 30 dagen na de release op de streamingdienst al zo'n 75 miljoen views. Toen duidelijk werd dat de film een hit zou worden, begon Zack Snyder al met het ontwikkelen van twee andere projecten in de franchise.

Army of Thieves
In de film Army of Thieves keert Matthias Schweighöfer terug als Ludwig Dieter. Hij regisseerde de film ook en introduceert een heel nieuw team, waaronder het personage van Emmanuel.

Zij speelt een vrouw met de naam Gwendoline en is iemand die Ludwig helpt met het ontwikkelen van zijn skills als kluizenkraker. Dat onthulde de actrice tijdens een interview in het kader van de Comic Con @ Home:

"Ik denk dat Gwendoline zo'n beetje het hoofd van operaties is van een team mensen met allemaal specifieke vaardigheden. Zij worden internationaal gezocht voor hun fratsen en verliezen hun kluizenkraker. Nu moet zij een nieuwe vinden". En dat wordt dus Ludwig!

NieuwsFilm

meest populair