'Doctor Strange 2' onthult het logo van de nieuwe heldin America Chaves

'Doctor Strange 2' onthult het logo van de nieuwe heldin America Chaves

Check hier het logo!

Een van de wrap gifts voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness onthult het MCU-symbool van America Chavez, evenals dat van de Scarlet Witch. Dat belooft wat voor de uiteindelijke film!

De film van regisseur Sam Raimi belooft een interessante te worden. Immers brengt deze America Chavez naar het MCU, maar zien we ook meer van Doctor Strange en de nieuwgedoopte Scarlet Witch. Daarnaast zou ook Loki in de film te zien zijn, al is dat niet bevestigd.

De logo's
Eerder dit jaar werden de opnames van de film afgerond. Vandaag vonden de cadeau's die de cast en crew kreeg hun weg naar het internet.

Een printje dat in juni onthuld werd, hintte al het nieuwe kostuum van de Scarlet Witch en de terugkeer van het Eye of Agamotto, en vandaag blijkt het trippy Vishanti-symbool en logo's voor America en Scarlet Witch ook onthuld te zijn. Die kan je onderaan dit bericht bekijken.

Waar de film precies over gaat is nog niet bekend, al laat de titel natuurlijk al iets zien van wat we mogen verwachten. We weten ook dat de productie verbonden is aan Spider-Man: No Way Home.



NieuwsFilm

meest populair