Nieuwe samenwerking Pedro Almodóvar en Penélope Cruz: bekijk de trailer van 'Parallel Mothers'

Nieuwe samenwerking Pedro Almodóvar en Penélope Cruz: bekijk de trailer van 'Parallel Mothers'

Alweer de achtste film die ze samen maken.

Pedro Almodóvar is terug met Parallel Mothers, ook wel bekend als Madres Paralelas. Het nieuwe drama gaat over twee moeders, gespeeld door Penélope Cruz en Milena Smit, die op dezelfde dag bevallen. Bekijk hieronder de eerste trailer.


Twee vrouwen, Janis en Ana, komen samen in een ziekenhuis waar ze allebei gaan bevallen. De middelbare Janis heeft geen spijt en is uitzinnig, terwijl de veel jongere Ana vooral bang en getraumatiseerd is en spijt heeft.

Enorme connectie
Janis probeert Ana aan te moedigen terwijl ze 's nachts de gangen van het ziekenhuis verkennen. De weinige woorden die ze tijdens deze uren uitwisselen, zorgt voor een enorme connectie die hun levens compleet zal veranderen.

De rest van de cast bestaat uit o.a. Aitana Sánchez-Gijón, Israel Elejalde, Julieta Serrano en Rossy de Palma. Regisseur Almodóvar, bekend van films als All About My Mother en Volver, schreef tevens het scenario.

Parallel Mothers gaat dit najaar in première in Venetië. De film draait vanaf 24 december in de Verenigde Staten, maar heeft op dit moment (nog) geen Nederlandse bioscooprelease.

NieuwsFilm

meest populair