Je moet de 'Guardians of the Galaxy Christmas Special' zien om 'Vol. 3' te begrijpen

Je moet de 'Guardians of the Galaxy Christmas Special' zien om 'Vol. 3' te begrijpen

James Gunn over de nieuwe film.

De The Guardians of the Galaxy Holiday Special is zonder meer onderdeel van het canon van het Marvel Cinematic Universe. De cast en crew van Guardians of the Galaxy Vol. 3 werkt mee aan de special.

Deze zal maanden voor Vol. 3 zijn debuut maken op streamingdienst Disney+. En nu meldt regisseur James Gunn dat je de Holiday Special gezien moet hebben om Vol. 3 goed te kunnen plaatsen.

In het canon
"Het is onderdeel van het canon. Hij gaat over de Guardians en je zal wat dingen leren die je moet leren voordat je Volume 3 ziet. En het wordt geweldig, ik ben er echt blij mee," begon Gunn tijdens een interview met Collider.

De opnames vinden voor een groot deel plaats op dezelfde sets als de film. "Ik ga hem tegelijk als de film opnemen. En gebruik veel van dezelfde sets, natuurlijk dezelfde cast en we nemen hem tegelijk met de film op. Maar hij moet wel sneller in elkaar gezet en afgemaakt worden."

The Guardians of the Galaxy Holiday Special wordt niet zolang als een gewone film. Hij duurt een kleine veertig minuten, wat vergelijkbaar is met een aantal van de afleveringen van Marvel-series die nu opgenomen worden voor Disney+.

NieuwsFilm

meest populair