Algemeen

Donnie Yen ziet er strak uit in 'John Wick: Chapter 4'

De acteur zit op de set!

door Jim Pedd om 14:27 in Algemeen
De film John Wick: Chapter 4 belooft het meest indrukwekkende deel van de franchise te worden. Niet alleen is Keanu Reeves weer te zien als de welbekende actieheld, ook krijgt hij gezelschap van een hele rits andere bekende actiesterren.

Een daarvan zal gespeeld worden door Donnie Yen. Yen is de afgelopen decennia een van de meest bekende martial artists die meewerkt aan films. De 57-jarige acteur deelde nu een beeld van zichzelf op de filmset van John Wick: Chapter 4.

John Wick: Chapter 4
We weten al iets over het personage van Yen. Hij zal namelijk een oude vriend en voormalig collega van de titelheld spelen. De kans lijkt dan ook groot dat ze zullen ontdekken een gemeenschappelijke vijand te hebben. Vervolgens nemen ze het dan vermoedelijk gezamenlijk op tegen een leger van schurken.Er is nog geen synopsis van de nieuwe film, maar duidelijk is dat John Wick het weer behoorlijk zwaar zal krijgen. Er staat meer op het spel en hij heeft ook meer vijanden dan eerst.

Intussen werkt men aan het uitbouwen van de franchise, onder meer door de serie The Continental (met 3 delen van 90 minuten per stuk) te maken. En John Wick: Chapter 4 is eind mei 2022 in de bioscoop te zien.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair