Gerucht: 'Avengers: Endgame'-regisseurs maken de volgende grote Marvel-film: 'Secret Wars'

Ze zouden nu getekend hebben.

Marvel Studios schijnt te overwegen om een Secret Wars-film te maken. En de filmstudio zou contact opgenomen hebben met een bekend tweetal regisseurs om hem te regisseren.

Volgens de site Giant Freakin Robot zijn Joe en Anthony Russo in gesprek met Marvel Studios om de film op te nemen. De twee broers regisseerden al vier films voor de filmstudio, waarvan Avengers: Endgame zonder meer het hoogtepunt is.

Secret Invasion
Sinds Endgame zijn de Russo-broers gericht op andere projecten en lijken ze zich minder op het Marvel-universum te willen richten. Tegelijk zeiden ze al in 2020 dat ze een Secret Wars-film wel zouden willen maken.

"Het zou de grootste film zijn die je je maar kan voorstellen, dus dat is ook wat ons zo opwindt aan het verhaal. De ambitie die hierachter schuilgaat is groter dan de ambitie van de Infinity Saga," aldus Anthony Russo destijds.

De film zou zowel schurken als helden moeten laten zien, die samen strijden. Het wordt een "grootschaligere" film dan de vorige films van de Russo's, met name omdat personages die normaliter geen contact hebben, nu ineens wel in contact treden. Of de film er komt is voorlopig nog niet zeker, het is immers niet meer dan een gerucht.

NieuwsFilm

meest populair