Algemeen

Gerucht: 'Avengers: Endgame'-regisseurs maken de volgende grote Marvel-film: 'Secret Wars'

Ze zouden nu getekend hebben.

door Jim Pedd om 15:00 in Algemeen
Marvel Studios schijnt te overwegen om een Secret Wars-film te maken. En de filmstudio zou contact opgenomen hebben met een bekend tweetal regisseurs om hem te regisseren.

Volgens de site Giant Freakin Robot zijn Joe en Anthony Russo in gesprek met Marvel Studios om de film op te nemen. De twee broers regisseerden al vier films voor de filmstudio, waarvan Avengers: Endgame zonder meer het hoogtepunt is.

Secret Invasion
Sinds Endgame zijn de Russo-broers gericht op andere projecten en lijken ze zich minder op het Marvel-universum te willen richten. Tegelijk zeiden ze al in 2020 dat ze een Secret Wars-film wel zouden willen maken.

"Het zou de grootste film zijn die je je maar kan voorstellen, dus dat is ook wat ons zo opwindt aan het verhaal. De ambitie die hierachter schuilgaat is groter dan de ambitie van de Infinity Saga," aldus Anthony Russo destijds.

De film zou zowel schurken als helden moeten laten zien, die samen strijden. Het wordt een "grootschaligere" film dan de vorige films van de Russo's, met name omdat personages die normaliter geen contact hebben, nu ineens wel in contact treden. Of de film er komt is voorlopig nog niet zeker, het is immers niet meer dan een gerucht.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Lurking metafan

Avatar

Damn. Dat is een flinke kluif!
Ik verwacht dat ze de jaren '80 versie van Secret Wars bedoelen, maar als ze Jonathan Hickmans 2015 versie van Secret Wars op het oog hebben, inclusief de epische aanloop - dat is bijna een onmogelijk opgave om dat in 'n paar films te doen. De schaal was veel te groot.

Tenzij ze het verkleinen, net zoals de MCU versie van Civil War maar een schaduw was van het comics event (10 superhelden in 'n conflict is nog geen 'Civil War', niet zoals in de comics gebeurde), en net zoals Wandavision's 'House of M' een kleinschaliger variant was van het mega-event uit de comics, waarin Wanda de hele wereld drastisch transformeerde, en niet alleen een klein stadje.

Maar we zullen zien, benieuwd wat ze ervan bakken. De Russo broers hebben al aangetoond grootschalige blockbuster projecten succesvol neer te kunnen zetten.

Buiten het feit natuurlijk dat het nog steeds maar 'n gerucht is, en dat ook al blijkt het waar te zijn, het nog vele jaren duurt voordat er zicht op is dat de films er komen.

kokosnoot

Avatar

Dat zal giga veel geld kosten plus bv de FF en anderen moeten dan ook toegetreden zijn tot Marvel in de bios films eerst. Dus geen FF geen secret wars. Dus je praat hier bv over 8 jaar van of zo. Minstens.

Alpha80

Avatar

Laat maar komen,zou ik zeggen. De finale van Endgame was wat minder,maar heb wel vertrouwen in deze bro's

NieuwsFilm

meest populair