'Space Jam: A New Legacy' krijgt een wel heel brute Honest Trailer

Het vehikel met LeBron James in de hoofdrol viel niet heel goed.

Jim Pedd 29 juli 2021 06:27 in Video
Elke grote blockbuster moet eraan geloven. En nu ook Space Jam: A New Legacy. Van de film is een Honest Trailer gemaakt, die de product placement, LeBron James en ook de Looney Tunes op de hak neemt.

De film werd afgelopen maand uitgebracht en zit vol met cameo's van NBA en WBNA-sterren, evenals verschillende easter eggs voor Warner Bros.-eigendommen, waaronder Game of Thrones, The Matrix en meer.

Op de hak nemen
De Screen Junkies hebben op hun YouTube-kanaal een nieuwe Honest Trailer vrijgegeven waarin ze de film op de hak nemen.

In de zes minuten durende trailer maken ze de product placement belachelijk. Ook noemen ze James een 'corny goofball' en de 'Cleveland Steamer'. En de Looney Tunes zijn duidelijk ook niet gevrijwaard van de grappen, want deze CGI-versies van de legendarische cartoons vallen ook al niet in de smaak.

De trailer omvat zo'n beetje alle kritiek die mensen op de vervolgfilm hebben. Dat is jammer, want de hype was groot, alleen de kritiek dus ook. Fans vonden - zoals de trailer al zegt - "de eerste Space Jam zo leuk omdat ze acht jaar oud waren". Dat mensen nu niet blij zijn, is zo bezien geen grote verrassing:NieuwsFilm