Krijgt Netflix-fantasyfilm 'Bright' nog wel een vervolg?

Krijgt Netflix-fantasyfilm 'Bright' nog wel een vervolg?

Dat laat immers al heel lang op zich wachten.

Netflix probeert het scenario van Bright 2 op orde te krijgen. De streamingdienst is op dit moment druk bezig met het aanscherpen van het project.

Fans van Bright, de opvallende fantasyfilm met hoofdrollen voor Will Smith en Joel Edgerton, kunnen dus opgelucht ademhalen. Netflix komt namelijk echt met een tweede deel.

Aan het script werken
Netflix liet tijdens een gesprek met Variety over zijn toekomstplannen met films weten druk te werken aan het scenario voor het vervolg. Dat is nog niet helemaal af, maar gaat wel de goede kant op. Sterker nog: het definitieve scenario is er bijna. Dan keren ook Smith en Edgerton en mogelijk zelfs regisseur David Ayer terug.

Vorig jaar vertelde Ayer nog dat hij druk werkte aan het vervolg:

"Het is nog in ontwikkeling. We werken eraan en hopelijk kunnen we daar op korte termijn mee aan de slag. Het is een geweldige kans voor ons allemaal om die wereld verder te verkennen. Ik denk dat mensen allemaal wel het gevoel hadden dat we nog veel zouden kunnen verkennen. Mensen zeiden: 'Vertel ons over de draak. Vertel ons meer over de geschiedenis'. En het is een rijke wereld waar we inderdaad nog veel mee kunnen."

NieuwsFilm

meest populair