Mila Kunis stak een stokje voor ruimtereis Ashton Kutcher maar heeft nu spijt

Mila Kunis stak een stokje voor ruimtereis Ashton Kutcher maar heeft nu spijt

Echter de actrice blijft zo'n toeristisch ruimtereisje toch eigenlijk helemaal niets vinden.

Ashton Kutcher had ooit de kans om samen met Richard Branson een ruimtereis te maken met de Virgin Galactic, maar zijn vrouw Mila Kunis stak daar destijds een stokje voor. Nu laat Kunis weten daar toch spijt van te hebben.

"We leerden elkaar negen jaar geleden kennen en hij vertelde me dat hij een ticket had om de ruimte in te gaan", herinnert Kunis zich. "Ik wenste hem veel plezier". De Just Married-acteur zou in 2012 zo'n twee ton hebben betaald voor een ruimtereis via Space.com.

In oktober 2014 kregen de twee hun eerste kindje samen, een dochtertje genaamd Wyatt. Volgens Kunis vertelde Kutcher haar vlak daarna nog eens over zijn ruimtereisplannen. Toen reageerde de actrice toch wel iets stelliger.

"Ik zei hem dat ik zoiets onverantwoord vond en dat hij dat niet kon maken, omdat hij net vader was geworden", aldus Kunis.

Hun tweede kind, een zoontje met de naam Dimitri, werd in november 2016 geboren. Ook toen kwam het onderwerp toevallig weer aan bod.

"Het kwam vast door de hormonen, maar ik heb hem ook toen op het hart gedrukt dat ik niet wilde dat hij zo zou sterven. Ik was bang dat dat ding zou exploderen en ik alleen achter zou blijven met de kinderen", zegt Kunis.

Volgens Kunis heeft Kutcher uiteindelijk afgezien van zijn ticket, maar daar baalt ze stiekem wel van. "Ik baal ervan dat ik hem ervan heb weerhouden om zijn droom te realiseren. Dat was een klein beetje egoïstisch van me misschien", aldus de Hollywoodster.

'Ik denk dat ik vandaag de dag anders zou reageren, maar nu denk ik dat het te laat is [om met de Virgin Galactic mee te gaan]. Ach, wie weet gebeurt het nog... ooit op een dag", concludeert Kunis, die nog altijd niet echt overtuigd lijkt te zijn van het idee.

NieuwsFilm

meest populair