Algemeen

'Thor: Love and Thunder' brengt Matt Damon weer terug als een hilarisch personage

Acteur Matt Damon bevestigt wie hij weer speelt.

door Jim Pedd om 07:30 in Algemeen
Acteur Matt Damon keert inderdaad terug als Fake Loki in de Marvel-film Thor: Love & Thunder. Het wordt de vierde solofilm voor de God of Thunder en de tweede die gemaakt is door schrijver en regisseur Taika Waititi.

De film brengt een boel personages weer terug. Zo zien we een deel van de Guardians of the Galaxy verschijnen (waaronder Star-Lord, Drax, Nebula en Mantis), en volgen we naast hen en Thor ook Korg, Valkyrie (als nieuwe koningin van Asgard) en Jane Foster (die de hamer Mjölnir mag gebruiken).

Ook Fake Loki is terug
In de buurt van de filmset van Thor: Love & Thunder werd Matt Damon al gespot door een aantal oplettende fans. En nu blijkt de acteur ook echt terug te keren.

Damon gaf tijdens een interview met Jess Cagle toe niet zeker te weten of zijn rol een geheim is of niet. Maar hij had het volgende te vertellen:

"Ik weet niet of het geheim is, of dat iedereen het gewoon weet. Ik ging er in elk geval naartoe voor de opnames. Ik geloof dat ze het wat onder de radar probeerden te houden, omdat paparazzi foto's van ons maakten. Maar we hadden een cameo nogmaals, die Luke Hemsworth en ik eerder in de vorige ook al hadden. En we hadden groot plezier, dus Taika bracht ons terug om dat grapje nog eens uit te halen en wat te upgraden."

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair