Algemeen

Marvel en Disney zetten nog véél meer in op series dan je al dacht

Nog eens negen nieuwe series zouden op komst zijn.

door Jim Pedd om 10:01 in Algemeen
We weten dat Marvel Studios-baas Kevin Feige er een handje van heeft om flink vooruit te plannen. Maar een nieuw bericht stelt dat de filmstudio maar liefst negen nog niet aangekondigde series in de maak heeft voor streamingdienst Disney+.

Dit jaar gingen tot nu toe drie series van start op Disney+: WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier en Loki. Vooral die laatste had een grote impact op het Marvel-universum, maar er zit nog veel meer aan te komen. Zo krijgen we in augustus de serie What If...?, in november Hawkeye en daarna nog Ms. Marvel. Alleen al dit jaar zijn er dus zes series.

Heel veel nieuwe series
Volgend jaar komen er dan nog meer series op Disney+, waaronder Moon Knight, She-Hulk en Secret Invasion. En er zijn er nog drie in elk geval aangekondigd zonder dat ze een releasedatum hebben: Ironheart, Armor Wars en een serie rond Wakanda.

Nu meldt Murphy's Multiverse dat Marvel Studios in het kader van een goede toekomstplanning nog eens negen series in de maak heeft.

Volgens de site wordt onder meer gekeken naar de series Ghost Rider, Secret Warriors en Nova. Peter Cameron, schrijver en story editor van WandaVision, zou een van de projecten als co-producent maken.

Nog een ander, Marion Dayre, is head writer gemaakt van een eigen project. Mocht het verhaal kloppen, belooft dat dus nog wat!

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Henk71

Avatar

ik dacht dat ik iets over marvel kreeg te zien maar dit gaat over the flash

kokosnoot

Avatar

Dit is duidelijk een streek van Loki die ingrijpt op filmtotaal ^^

Zembo

Avatar

^Of Kang

MichaelCaine

Avatar

Ik zie soms de site MCUTotaal genoemd worden maar this is ridiculous ????

NieuwsFilm

meest populair