Joker-acteur Jared Leto compleet onherkenbaar in zijn nieuwe film

De nieuwe van Ridley Scott met nog veel meer onherkenbare acteurs.

Later dit jaar verschijnt de nieuwe film van regisseur Ridley Scott en die zal kijken naar de dood van modeontwerper Maurizio Gucci. Opvallend is dat de acteurs in de film House of Gucci toch redelijk onherkenbaar zijn gemaakt.

Dit blijkt via een reeks posters van de hoofdrolspelers, met onder meer Adam Driver (Star Wars), Lady Gaga (A Star Is Born), Al Pacino, Jeremy Irons en Jared Leto. Zeker de laatste is compleet zichzelf niet op het affiche.

Posters voor House of Gucci
Hieronder zie je de posters voor de film die in november moet verschijnen. House of Gucci is gebaseerd op het boek The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed van Sara Gay Forden en laat het verhaal zien achter de moord van Maurizio Gucci. Die moord is gepleegd door iemand die in opdracht handelde van de ex-vrouw van Maurizio Gucci. Zij wordt gespeeld door Gaga.

House of Gucci staat gepland voor een release op 25 november dit jaar. Daarvoor verschijnt van Scott nog de ridderfilm The Last Duel met onder meer Adam Driver, Matt Damon, Jodie Comer en Ben Affleck.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair