Bizarre verschijning: 'The Real Red Skull' is in Nederland!

Je zal hem maar tegen het lijf lopen.

Sommige mensen vinden aanpassingen aan hun uiterlijk helemaal niet erg en soms is het ook best fijn dat het mogelijk is om bijvoorbeeld iets te doen aan een wat te grote neus of de rimpels in je voorhoofd. Maar er zijn ook mensen die de medische mogelijkheden gebruiken om er compleet anders uit te zien.

Een van die mensen is de 33 jarige Henry Rodriguez die zichzelf 'The Real Red Skull' noemt aangezien hij graag wil lijken om de schurk Red Skull uit de strips van Marvel Comics. Een aantal jaar geleden zagen we acteur Hugo Weaving de rol uitgebreid spelen in Captain America: The First Avenger.

Nu in Nederland
Opvallend is dat je 'The Real Red Skull' tegen het lijf kunt lopen in Nederland. Rodriguez woont namelijk in Oss. Hij heeft een afgehakte neus en oren, inktzwarte ogen, implantaten op zijn voorhoofd, littekens op zijn wangen en een rood getatoeëerd gezicht. Dus hij zal vast en zeker opvallen.

De Venezolaan ziet bodymodification als zijn levenswerk. "De tatoeëerder in Caracas, die dat deed, is een vriend geworden. Samen bedachten we wat we nog meer konden doen, welk personage we konden maken, met de veranderingen die we voor ogen hadden," zei Rodriguez. Dit valt te lezen op De Stentor.

"Met het afsnijden van mijn neus ben ik in het Guiness Book of Records gekomen" aldus de trotse Rodriguez. "Doodshoofden hebben geen neus, en ook geen oren." Heb jij hem toevallig al voorbij zien lopen?

Lees meer over en zie de The Real Red Skull op De Stentor!

NieuwsFilm

meest populair