Algemeen

Bizarre verschijning: 'The Real Red Skull' is in Nederland!

Je zal hem maar tegen het lijf lopen.

door Bram de Groot om 13:41 in Algemeen
Sommige mensen vinden aanpassingen aan hun uiterlijk helemaal niet erg en soms is het ook best fijn dat het mogelijk is om bijvoorbeeld iets te doen aan een wat te grote neus of de rimpels in je voorhoofd. Maar er zijn ook mensen die de medische mogelijkheden gebruiken om er compleet anders uit te zien.

Een van die mensen is de 33 jarige Henry Rodriguez die zichzelf 'The Real Red Skull' noemt aangezien hij graag wil lijken om de schurk Red Skull uit de strips van Marvel Comics. Een aantal jaar geleden zagen we acteur Hugo Weaving de rol uitgebreid spelen in Captain America: The First Avenger.

Nu in Nederland
Opvallend is dat je 'The Real Red Skull' tegen het lijf kunt lopen in Nederland. Rodriguez woont namelijk in Oss. Hij heeft een afgehakte neus en oren, inktzwarte ogen, implantaten op zijn voorhoofd, littekens op zijn wangen en een rood getatoeëerd gezicht. Dus hij zal vast en zeker opvallen.

De Venezolaan ziet bodymodification als zijn levenswerk. "De tatoeëerder in Caracas, die dat deed, is een vriend geworden. Samen bedachten we wat we nog meer konden doen, welk personage we konden maken, met de veranderingen die we voor ogen hadden," zei Rodriguez. Dit valt te lezen op De Stentor.

"Met het afsnijden van mijn neus ben ik in het Guiness Book of Records gekomen" aldus de trotse Rodriguez. "Doodshoofden hebben geen neus, en ook geen oren." Heb jij hem toevallig al voorbij zien lopen?

Lees meer over en zie de The Real Red Skull op De Stentor!

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Timothy

Avatar

Sowieso bizar dat iemand wil meewerken aan de onnodige verwijdering van zijn neus.

Maar waarom zou je jezelf überhaupt willen vergelijken met een nazi?

Skihvo

Avatar

Hij lijkt nog geen eens op de Red Skull. Bizar dat mensen zo ver kunnen gaan

Ereptile

Avatar

Ik snap niet dat mensen zo ver kunnen en willen gaan. Maar goed, dat is hun zaak en als zij er gelukkig van worden, prima toch Smiley face

Moet stiekem toegeven dat ik het er ergens wel vet uit vind zien. Creepy ook zeker. Maar bij mezelf zou ik zo iets nooit willen doen.

Angelo1979

Avatar

Hij zal in ieder geval zijn neus niet in andermans zaken steken.

Maikjax

Avatar

Ik kom uit Oss en heb deze man een keer gezien in de stad. Nou, het ziet er echt bizar uit, het is niet mijn smaak Marja wel een duim omhoog dat hij echt schijt heeft wat een ander ervan vind. Trouwens hij woont tijdelijk in Oss omdat hij een gast / vriend is van de eigenaar van de tattoo shop. Hij tatooeëert daar voor een tijdelijke periode en dan reist weer af naar iemand anders om daar te kunnen tatoëren .

Gigan72

Avatar

Tja er zit duidelijk een draadje los in zijn knar.
Maar goed als hij het zelf wil moet hij dat zelf weten

Sunspot

Avatar

WTF, kan het begrijpen, doe wat je wilt, maar je eigen neus eraf laten halen gaat te ver.

Neem aan dat hij allerlei psychische onderzoeken heeft ondergaan, of heeft hij het zelf gedaan of in 1 of ander pauperland.

Is te hopen voor hem dat hij geen spijt krijgt, kans lijkt me nogal groot.

NieuwsFilm

meest populair