Algemeen

Alicia Vikander over de status van 'Tomb Raider 2'

Er zit nog steeds beweging in het geplande vervolg.

door Zilko Tarici om 08:00 in Algemeen
Het vervolg op de Tomb Raider-reboot uit 2018 heeft te maken gehad met de nodige vertragingen, die voornamelijk te wijden zijn aan de coronapandemie. Hoofdrolspeler Alicia Vikander is echter nog steeds ervan overtuigd dat ze snel zal terugkeren als Lara Croft.

Tijdens een gesprek met ComicBook.com liet Vikander weten dat ze zich bewust is van de impact van de coronapandemie op de sequel, maar beloofde dat er snel een script klaarligt voor de film:

[i]"[Schrijver/regisseur] Misha Green komt zeer binnenkort met een script. Ze werkt er keihard aan. Maar zoals je al zei, werken de huidige omstandigheden niet echt mee. Ik kan hoe dan ook niet wachten om het script te lezen en hoop dat we snel een manier zullen vinden om de film te maken."[/b]

In oktober 2020 werd nog aangekondigd dat MGM niet langer zou uitbrengen in maart 2021, maar er werd verder niks vermeld over een nieuwe datum.

Het is dus nog steeds onduidelijk wanneer we Tomb Raider 2 kunnen verwachten, maar het lijkt er in elk geval wel op dat de film er uiteindelijk komt.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ShinobiX9X

Avatar

Verhaal van reboot game was machtig, jammer dat de film wr van afweek, maakte de film daardoor minder goed. Nochtans was Alicia Vikander heel goed als Tomb Raider

GreenHornet

Avatar

In de Sneeuw laten afspelen

Spider-fan

Avatar

Tomb Raider heeft in de games en comics zoveel personages waar je wat mee kan doen. En wat doen ze? Die laten ze allemaal weg, waardoor het een heel zwakke afspiegeling wordt van het games en comics verhaal.

NieuwsFilm

meest populair