Algemeen

Lekker druk: Disney+ voegde flink wat nieuwe films toe de afgelopen week

Het was een goede week voor abonnees met Disney+.

door Jim Pedd om 13:09 in Algemeen
Vandaag kijken we naar de films die nieuw zijn komen te staan op streamingdienst Disney+. Voor Disney+ was het een lekkere week met vijf nieuwe films. De grootste van die releases - Jungle Cruise - kan je via VIP-toegang bekijken. Dat betekent dat je eenmalig 21,99 euro moet betalen om de film te zien.

Jungle Cruise (2021)
Regie: Jaume Collet-Serra | Cast: Dwayne Johnson, Emily Blunt, Édgar Ramírez, Jack Whitehall | Te zien via VIP-toegang
Disney's Jungle Cruise, is een spannende rit over de Amazone met de komische kapitein Frank Wolff en de onverschrokken onderzoeker Dr. Lily Houghton. Lily reist van Londen naar het Amazone-oerwoud en doet een beroep op de diensten van Frank om haar op La Quila, zijn gammele maar charmante boot, te vervoeren. Lily is vastberaden om een oeroude boom met helende krachten te vinden om de toekomst van de geneeskunde te veranderen. Samen op deze spannende zoektocht stuit het verrassende duo op eindeloze gevaren en bovennatuurlijke krachten, die zich verborgen houden in de misleidende schoonheid van het weelderige regenwoud. Maar terwijl de geheimen van de verloren boom zich openbaren, worden de risico's voor Lily en Frank nog groter want hun lot, en dat van de mensheid, staat op het spel.

Hot shots! Part deux (1993)
Regie: Jim Abrahams | Cast: Charlie Sheen, Lloyd Bridges, Valeria Golino, Richard Crenna
Toppiloot Topper Harley wordt door de president ingeschakeld om enkele gijzelaars uit een zwaarbewaakte gevangenis in een Arabisch land te bevrijden.

A Private War (2018)
Regie: Matthew Heineman | Cast: Rosamund Pike, Greg Wise, Alexandra Moen, Tom Hollander
Marie Colvin is een van de meest gevierde oorlogsverslaggevers van onze tijd. Deze angstloze vrouw stond aan het front van zo'n beetje elke grote oorlog.

Wilson (2017)
Regie: Craig Johnson | Cast: Woody Harrelson, Judy Greer, Laura Dern, Margo Martindale
Wilson is een man van middelbare leeftijd. Hij geeft zonder uitzondering zijn mening altijd, heeft behoorlijk neurotische trekjes en is eenzaam. Dan ontdekt hij dat zijn vervreemde vrouw Pippi jaren eerder van een kind dat de zijne is, is bevallen en dat ter adoptie heeft afgestaan. Wilson, die hier niet vanaf wist, zoekt zijn vrouw en samen speuren ze hun dochter op.

Summer of Soul (2021)
Regie: Ahmir-Khalib Thompson | Cast: Lin-Manuel Miranda, Chris Rock, Sheila E., Redd Foxx
Summer Of Soul (...Or, When The Revolution Could Not Be Televised) is een documentaire over het legendarische Harlem Cultural Festival van 1969. Daarin werd Afrikaans-Amerikaanse cultuur en muziek gevierd, Black pride en eenheid gepromoot.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair