Amazon Prime Video voegde deze week vier films nieuw toe

Amazon Prime Video voegde deze week vier films nieuw toe

Het was een rustig weekje, maar toch.

Het blijft toch een beetje wisselend druk op Amazon Prime Video. Vandaag kijken we naar de releases van deze week. En waar we de afgelopen maanden soms meer dan twintig films per week zagen verschijnen, was het deze week een stuk minder druk.

Demain tout commence (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Hugo Gélin | Cast: Omar Sy, Clémence Poésy, Antoine Bertrand, Ashley Walters | Releasedatum: 26 juli
Samuel heeft het goed voor elkaar. Hij zit nergens aan vast en woont dicht bij de mensen van wie hij houdt. Totdat een van zijn vroegere veroveringen voor de deur staat met Gloria, zijn dochter... Samuel gooit zijn leven om en zorgt jarenlang succesvol voor zijn dochter, totdat acht jaar later, haar moeder komt om het kindje terug te halen.

Quem Vai Ficar com Mário? (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Hsu Chien Hsin | Cast: Felipe Abib, Amélia Bittencourt, Alice Borges, Nando Brandão | Releasedatum: 27 juli
Mario besluit zijn familie de waarheid over hemzelf te vertellen. Maar wanneer hij op het punt staat om uit de kast te komen voor zijn hele familie, verpest zijn oudere broer Vincente zijn plannen.

O Melhor Verão das Nossas Vidas (2020)
Bekijk de afbeeldingCast: Carlos Bonow, Carlos Bonow, Bela Fernandes, Fernando Haro | Releasedatum: 30 juli
Bia, Giulia en Laura proberen te zingen in een muziekfestival. Alleen mogen hun ouders hier niet achter komen.

Body Brokers (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: John Swab | Cast: Frank Grillo, Alice Englert, Jack Kilmer | Releasedatum: 1 augustus[/b]
De junkies Utah en Opal leven op straat in Ohio. Ze ontmoeten de enigmatische Wood die hen helpt af te kicken in Los Angeles. Met de hulp van dokter White en het meisje May lijkt Utah op het rechte pad te komen. Het afkickprogramma dat hij volgt blijkt echter een dekmantel te zijn..

NieuwsFilm

meest populair