Featured

Vanaf wanneer is 'Jungle Cruise' gratis op Disney+ te zien voor abonnees?

Heb je Disney+ dan moet je nog even wachten tot je de film gratis kan zien.

door Jim Pedd om 09:28 in Featured
Sinds vrijdag 30 juli kan je de film Jungle Cruise via VIP-toegang bekijken op streamingdienst Disney+. Vandaag vertellen we je vanaf wanneer je de film ook kan streamen, mits je natuurlijk een abonnement hebt.

Streamingdienst Disney+ biedt je op dit moment vervroegd toegang tot bioscoopfilm Jungle Cruise. Als je 21,99 euro betaalt, kan je de film nu al zien op de dienst. Mocht je nog even geduld hebben en willen wachten, dan kan je hem dit jaar nog gratis zien als je geabonneerd bent op Disney+.

Vanaf wanneer dan?
Disney heeft bekend gemaakt dat Jungle Cruise, de nieuwe film met Dwayne Johnson en Emily Blunt, vanaf vrijdag 12 november gratis te streamen is voor abonnees.

Dat betekent dat je wat langer dan normaal moet wachten op de gratis release. Gewoonlijk zitten er 90 dagen tussen een première op Disney+ via VIP-toegang en de 'gewone' streamingrelease. In dit geval moet je dus twee weken extra wachten.

In Jungle Cruise volgen we rivierbootkapitein Frank en de wetenschapper Lily. Zij vertrekken op een gevaarlijke expeditie in de Amazone, op zoek naar de Tree of Life. Ze worden daarbij op de hielen gezeten door een leger Duitse expediteurs die 'm ook willen vinden.

Op RottenTomatoes wordt de film prima ontvangen. Hij scoort 63% bij de critici en bij het publiek zelfs 91%. De consensus onder critici: "De film is niet zo goed als de klassieke avonturen waar hij inspiratie uit haalt, maar Jungle Cruise blijft een leuke, familievriendelijke reis."

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Gigan72

Avatar

Ook na 12 november is het niet gratis
Want je moet wel per maand je abonnement betalen doe je dat niet kan je geen D+ kijken.Smiley face

Vinz3nt73

Avatar

Voor een heleboel mensen is het al gratis. De vip films staan namelijk binnen 2 uur op elke downloadsite.

GreenHornet

Avatar

Downloaden kost ook geld is ook niet gratis.

NieuwsFilm

meest populair